Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

HOROROVÁ NOC tanečníka z Let’s Dance na mori… MAYDAY, MAYDAY a prestal sa ozývať!

Vilém Šír prežil na mori v Chorvátsku hororovú noc. Zobraziť galériu (11)
Vilém Šír prežil na mori v Chorvátsku hororovú noc. (Zdroj: Instagram V.Š.)

ZADAR - Chorvátsko patrí roky ku klasickým dovolenkovým destináciám Čechov a Slovákov. No dnes už okrem hotelov sú vyhľadávané aj pobyty priamo na mori. Na takom sa aktuálne nachádza aj tanečník z Let's Dance Vilém Šír (21). Mega zážitok z plavby loďou sa však razom zmenil na horor. Mladý Čech informoval svojich sledovateľov o desivej situácii aj o tom, že má strach. Potom sa prestal ozývať!

Mayday, Mayday! Hororová noc tanečníka z Let’s dance na mori… Mám strach! (Zdroj: Instagram V.Š.)

Pobyt na mori na malej jachte je, bez pochýb, obrovským zážitkom. No príjemným len v tom prípade, ak je pekné počasie. No stačí, aby začalo poriadne fúkať, či schyľovať sa k búrke a romantika sa razom mení na horor. Svoje by o tom aktuálne vedel rozprávať tanečník z markizáckej šou Let's Dance Vilém Šír. Ten si takéto desivé chvíle prežil v piatok. 

HOROROVÁ NOC tanečníka z
Zobraziť galériu (11)
 (Zdroj: Instagram V.Š.)

A o všetkom informoval svojich sledovateľov na sociálnej sieti Instagram. „Začína to byť zlé. Má byť nárazový vietor až 80 km/h. Uvidíme, aká bude noc. Mám strach,“ priznal na rovinu svoje obavy tanečník. „Na palubu lode sa nedá kvôli vetru vstúpiť. Všetky veci sa snažíme zabezpečiť a ideme sa obliecť,“ pokračoval vo svojich pravidelných informáciách. 

Vietor a vlny boli také silné, že loď, na ktorej sa nachádzal Vilém s partiou, si musela pomáhať motorom, aby zostala na mieste. Posúvalo ich to totiž 40 metrov tam a späť. No a ak by sa plavidlo odtrhlo z kotvy, muselo by ísť na otvorené more. „Teraz bolo hlásené: Mayday, Mayday, Mayday. Sto metrov od nás sa utrhla loď z bojky a narazila do skaly,“ dodal Vilém. 

HOROROVÁ NOC tanečníka z
Zobraziť galériu (11)
 (Zdroj: Instagram V.Š.)

HOROROVÁ NOC tanečníka z
Zobraziť galériu (11)
 (Zdroj: Instagram V.Š.)

Jeho posledným postom bol záber na súradnice, kde sa aktuálne s loďou nachádzajú a popis: „No signal.“ A potom sa na celých 20-hodín odmlčal, čo mnohých jeho priaznivcov po predchádzajúcich príbehoch poriadne vystrašilo. Až v sobotu večer pridal ďalšiu fotku s priateľmi a napísal: „Všetko dobre dopadlo!“ Našťastie...

Viac o téme: Let's DanceVilém Šír
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu