Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Bizarná situácia Dominiky Kavaschovej: Taxikár ju NECHAL na diaľnici… SAMÚ, v prázdnom aute!

Bezradná Dominika Kavaschová zostala na diaľnici v prázdnom taxíku. Zobraziť galériu (3)
Bezradná Dominika Kavaschová zostala na diaľnici v prázdnom taxíku. (Zdroj: Instagram D.K.)

BRATISLAVA - Pred rokom sa z Dominiky Kavaschovej (33) stala mama dcérky Maie. No hoci je stále oficiálne na materskej dovolenke, čas od času si na chvíľu odskočí aj do práce. Aj v piatok mala naponáhlo, zavolala si preto taxík, aby sa na miesto určenia dostala včas. Lenže... To netušila, do akej bizarnej situácie sa dostane. Taxikár ju nechal na diaľnici. Úplne samú, v prázdnom aute!

Dominiku Kavaschovú nechal taxikár na diaľnici... Samú v prázdnom aute! (Zdroj: Instagram D.K.)

Dominika Kavaschová je známa svojou prostorekosťou a temperamentom. Ten v piatok zrejme na vlastnej koži okúsil aj taxikár, ktorého si objednala. Herečka sa ponáhľala na dohodnuté stretnutie, no namiesto toho si nejaký čas posedela kdesi na krajnici cesty. Dôvod? Zabudol natankovať. 

Galéria: Dominika Kavaschová

„Tak, kamoši, sedím v taxíku po veľmi dlhej dobe a len som sadla do auta, taxikár mi hovorí, že nemá palivo. Ja že - aha, lenže ja sa dosť ponáhľam. Tak on - však zastavíme niekde na pumpe. Ani sme nedošli na pumpu, stojíme, neviem či nie na diaľnici, ty vole a neviem, kde je vodič. Išiel dakde hľadať benzín,“ podelila sa o zážitok herečka. 

Hoci sa dnes zrejme na bizarnej situácii už smeje, vtedy jej určite do smiechu nebolo. Práve naopak, rozčúlená čakala niekde na krajnici cesty pri nepojazdnom aute. V čase, kedy už dávno mala byť niekde inde. „To ako kebyže dojdem k zubárovi, len práve nemá vŕtačky,“ prirovnala Dominika a našla ešte lepší príklad. „To ako keby dojdem do zmrzlinárne, pýtam vanilkovú a oni nemajú... Žiadnu!“ dodala brunetka, ktorá nezodpovednému taxikárovi za jazdu nezaplatila. 

Bizarná situácia Dominiky Kavaschovej:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram D.K.)

Viac o téme: Dominika Kavaschová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu