Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Herečka Dominika Kavaschová V KONCOCH: Nevie si dať rady s dcérkou… Prosí o POMOC!

Dominika Kavaschová Zobraziť galériu (10)
Dominika Kavaschová (Zdroj: Instagram D.K.)

BRATISLAVA - Nie je tomu tak dávno, čo sa slovenská herečka Dominika Kavaschová (33) stala mamou. Obmedzila tak pracovné projekty a začala sa naplno venovať svojej dcérke Maiy. Hoci si užíva materstvo, priznala sa, že je v koncoch a nevie čo ďalej!

Rola matky je jedna z najťažších a zároveň najkrajších úloh v živote ženy. Vyžaduje si zodpovednosť, trpezlivosť, oporu, lásku a nehu. Postarať sa o dieťa nie je vždy úplne jednoduché a veľakrát ide o prebdené noci. Mnohé matky často kvôli tomu prepadne pocit zlyhania a hľadajú chybu samé v sebe.

Galéria: Dominika Kavaschová
 

O tom by aktuálne vedela rozprávať aj slovenská herečka Dominika Kavaschová, známa z markizáckeho seriálu Oteckovia. Tá patrí medzi tie "celebritné" mamičky, ktoré sa so svojimi fanúšikmi delia takmer o všetko. Či už ide o dobré a príjemné veci alebo naopak tie negatívne.

Napriek tomu, že jej je veľkou oporou jej partner, herec Daniel Fischer (35), nedávno si herečka doslova vyliala srdce na svojom instagramovom profile. Dominika žiada o pomoc a rady ostatných mamičiek na materskej. Konkrétne sa vyjadrila k tomu, že má problém s uspávaním a kojením ich krásnej dcérky Maiy.

Herečka Dominika Kavaschová V
Zobraziť galériu (10)
 (Zdroj: Instagram D.K.)

„Učím Maiu zaspávať samu v postieľke. Mamky, ktoré ste to skúšali, isto viete, že je to masaker. Neznášam ten pocit keď plače a rukami sa ku mne naťahuje a opakuje prosebne mama, mama a ja sa cítim, že jej ubližujem,“ popísala svoj citový stav Dominika.Taktiež sa vo svojom príspevku priznala, že má pocit, akoby zostarla o 20 rokov.

Pokúša sa predovšetkým odvyknúť svoju dcérku od dojčenia v neskorých nočných hodinách, lenže s týmto ešte herečka veľmi silno bojuje. „Posledné tri noci sa snažím zrušiť nočné kojenie, pretože moje dieťa má zo mňa cumeľ, budí sa každú hodinu a pól hodinu chce sať. Každú noc som zatiaľ zlyhala a neuniesla to nariekanie,“ priznala sa otvorene a zároveň vzdala hold všetkým mamám.

Veru byť mamou rozhodne nie je jednoduché. Dominika sa však nevzdáva a verí, že túto neľahkú úlohu matky zvládne a potom sa už len bude s úsmevom spätne pozerať na to, čo s malou Maiou kedysi prežívala.

Viac o téme: Dominika Kavaschová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu