Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Mária Čírová skončila v slzách: Odlúčenie od syna... Ako sa s tým vysporiadala?

Zobraziť galériu (4)
(Zdroj: Ján Zemiar)

BRATISLAVA – 24. mája. sa v Incheba Expo aréna odohral výnimočný koncert skupiny Elán pri príležitosti oslavy významného jubilea gitaristu Jána Baláža. Koncert bol sprevádzaný aj hviezdami z česko-slovenského šoubiznisu. Pozvanie zaspievať si prijalo obrovské množstvo známych umelcov, no a medzi nimi jedna z našich najúspešnejších speváčok - pôvabná Mária Čírová. Práve v jej podaní pieseň „Ulica“ nabrala úplne iný spád, než ako ju poznáme doteraz. Speváčka vyhecovala stovky divákov a tí spievali známy text piesne s ňou. Pri tejto príležitosti sme s trojnásobnou mamičkou absolvovali aj rozhovor, kde nám prezradila množstvo zaujímavých pikošiek!

Medzi nimi aj to, prečo si na koncert vybrala práve pieseň Ulica a čo v nej evokuje. „Napadá mi cesta autobusom z Dolných Lovčíc do Trnavy, z dedinky, odkiaľ pochádzam, do školy každé ráno. To podľa mňa v rádiu nemohlo byť, že by rádio bolo bez nejakej pesničky Elánu. Spomienky na to detstvo... Tam ma to úplne ťahá. Keď aj dnes budem spievať „Ulica je krásny dom, vstúpme doň“, tak ja budem vlastne nastupovať do toho autobusu celá šťastná,” prezradila nám speváčka.

Galéria: Ján Baláž 70

Mária Čírová skončila v SLZÁCH: Odlúčenie od syna... Ako sa s tým vysporiadala? (Zdroj: Ján Zemiar)

„Veľmi sa teším, že môžem byť takou malou ozdôbkou tohto večera a verím že to krásne zapadne do seba, aj pesnička, aj šaty, aj všetko dokopy,” prezradila nám, keď nás zaujímalo, ako vnímala pozvanie na túto výnimočnú udalosť. Mária na pódiu doslova zažiarila, a to nielen vďaka ligotavému outfitu, ale aj jej neupierateľnému talentu a charizme. Jánovi Balážovi k 70. narodeninám zapriala hlavne veľa elánu, zdravia a radosti z maličkostí. 

Počas rozhovoru prišlo aj na tému materstva, konkrétne sme sa pýtali na jej najstaršieho, 13-ročného syna Huga. Ten totiž nedávno vyšiel spod Máriiných ochranných krídel a prvýkrát odišiel na dlhší čas z domu do zahraničia. Konkrétne na Maltu, kde absolvoval niekoľkodňový študijný pobyt. Počas rozhovoru sa nám Mária zdôverila, že sa neubránila slzám a odchod svojho syna Huga do zahraničia niesla ťažko. „Nechápem, kedy sa to celé zomlelo, že mi takto vyrástol. Tak sa psychicky pripravujem aj na taký možno že väčší odchod,” prezradila trojnásobná mamička. 

Mária Čírová skončila v
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Ján Zemiar)

Napriek všetkému tlaku, ktorý je na speváčku vyvíjaný z každej strany, rolu matky a úspešnej muzikantky zvláda perfektne a ako sme sa na vlastné oči presvedčili vyzerá stále sexi. Vždy sa snaží byť pozitívne naladená a pre Topky.sk prezradila viac o tom, ako zvládala Hugov odchod, porozprávala nám o svojej novej vášni, ktorej by sa rada profesionálne venovala, a takisto nám vyzradila svoje životné krédo To všetko a ešte viac sa dozviete v našom rozhovore vyššie!

Mária Čírová skončila v
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Ján Zemiar)

Mária Čírová skončila v
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Ján Zemiar)

Viac o téme: Mária Čírová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu