Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Bolestivé priznanie Márie Čírovej: Takmer POTRATILA… Lekári jej nedávali žiadnu šancu!

Mária Čírová pri prvom tehotenstve takmer potratila. Zobraziť galériu (8)
Mária Čírová pri prvom tehotenstve takmer potratila. (Zdroj: Vlado Benko Jr.)

BRATISLAVA - Mária Čírová (33) sa mamičkou stala v pomerne mladom veku. Ako prvý sa jej narodil syn Hugo, neskôr priviedla na svet dcéru Zoe a druhého syna Rubena. Na začiatku druhého tehotenstva však prežívala obrovský strach a smútok. Lekári jej povedali jasne - skôr či neskôr potratí!

Zdrvujúcu správu si Mária Čírová vypočula v druhom mesiaci svojho druhého tehotenstva. Lekárka jej oznámila, že plod sa nevyvíja tak, ako by mal a má sa pripraviť na najhoršie - potrat. No aby predišli zbytočným komplikáciám, k nemu si dokonca mala dopomôcť sama. Od gynekologičky dostala lieky, ktoré mali zabezpečiť, že sa do 3 dní vyčistí. 

To pod srdcom nosila svoju dcérku Zoe. „Pred 10 rokmi mi v druhom mesiaci tehotenstva lekárka so smútkom v hlave oznámila, že sa na tento svet nedostaneš a pravdepodobne ma čaká spontánny potrat, ktorý ma môže kdekoľvek prekvapiť,“ prekvapila svojimi slovami Čírová. 

„Aby sme predišli "hanbe" či nepríjemnosti na pódiu, v aute, v električke, na ulici... dala mi do rúk lieky a povedala, že po užití by som sa mala vyčistiť do 3 dní. Prišla som domov, so slzami v očiach pozerala na krabičku a nedokážala som urobiť, čo mi bolo povedané, len tak... Dobrovoľne, sama od seba,“ pokračovala v bolestivých spomienkach Mária.

Všetko tak nechala na osud. „Cítila som obrovskú zodpovednosť za teba už v brušku, hoci si bola malinká, že by som ťa voľným okom nevidela... Ale cítila som ťa. Tvoju dušu, tvoju energiu, ktorá sa so mnou spájala a našepkávala mi "nerob to". Ako príbeh dopadol, už všetci vidia voľným okom,“ dodala speváčka s tým, že odvtedy verí na zázraky. Jej dcérka totiž dnes oslavuje svoje 10. narodeniny. Prajeme všetko najlepšie!

Viac o téme: Mária Čírová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu