Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Náhly útek z dovolenky: Na tú hrôzu Čírová nikdy nezabudne!

Mária Čírová Zobraziť galériu (2)
Mária Čírová (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Dovolenka nie je vždy spojená len s príjemnými zážitkami. Aktuálne mnohé krajiny bojujú s následkami extrémneho tepla a sucha. A pred požiarmi musela s rodinou utekať aj speváčka Mária Čírová.

Mária Čírová si nedávno chcela užiť dovolenku so svojou rodinou. S manželom Mariánom Kachútom a tromi deťmi sa vybrala do dvoch prímorských krajín, no pomerne rýchlo sa museli zbaliť a doslova utiecť. 

Speváčka si doteraz tieto zážitky súvisiace s vlnou požiarov nechávala pre seba. Akoby mimochodom ich spomenula v utorkovom príspevku na sieti Instagram. „Stresu sa nevyhneme ani doma, ani na dovolenke. Napríklad my sme počas našej nedávnej dovolenky utekali z talianska a Slovinska pred obrovskými lesnými požiarmi,” prezradila Mária. 

Mária Čírová s manželom a dvomi staršími deťmi
Zobraziť galériu (2)
Mária Čírová s manželom a dvomi staršími deťmi  (Zdroj: Ján Zemiar)

Nakoniec sa rozhodli zakotviť v inej krajine, no ani tam tej hrôze úplne neunikli. „Dokonca aj v Chorvátsku sme ešte niekoľko dní cítili a videli dym nad morom. Myslím, že na to nikto z nás nezabudne,” uviedla umelkyňa. 

V polovici júla vyčíňal oheň aj v Chorvátsku. Bohužiaľ, deje sa to tam takmer so železnou pravidelnosťou. Práve preto sa odtiaľ odsťahovala aj markizácka farmárka Miriam Pribanič, ktorá opísala ohnivé peklo. 

Viac o téme: Mária Čírová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu