Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Slovenský herec prvýkrát po diagnostikovaní RAKOVINY: Objavil sa v spoločnosti... FOTO Aha, ako vyzerá!

Marcel Nemec si napriek chorobe život užíva plnými dúškami. Zobraziť galériu (8)
Marcel Nemec si napriek chorobe život užíva plnými dúškami. (Zdroj: Instagram MN)

BRATISLAVA - Rok 2022 slovenskému hercovi Marcelovi Nemcovi (50) nezačal vôbec dobre. Lekári mu totiž diagnostikovali zákernú rakovinu. Hneď po oslavách Nového roka tak musel nastúpiť na chemoterapie, no ani po ich absolvovaní prognózy nie sú najlepšie. Napriek tomu si umelec život užíva plnými dúškami. V nedeľu sa dokonca objavil aj na Let's Dance. A pozrite, ako vyzerá!

Galéria: FOTOGALÉRIA z 1. kola Let's Dance:

Keď Marcela Nemca koncom minulého roka trápili bolesti brucha, myslel si, že má pruh. Bohužiaľ, dôvod bol oveľa vážnejší. Po tom, čo mu odobrali kus hrubého aj tenkého čreva a celé slepé črevo, prišla zdrvujúca správa - rakovina. Hneď po Novom roku tak umelec musel absolvovať chemoterapie. 

No ani po nich prognózy nie sú najpriaznivejšie. Ako pred pár týždňami prezradil v markizáckom Reflexe, od lekárky si vypočul mrazivé slová. „Pozrite sa, s vašou diagnózou je životnosť 12 až 36 mesiacov,“ šokoval, no ani to ho nepoložilo na kolená. „Ja si užívam naozaj krásny život a je mi úplne jedno, ako dlho bude trvať ten život,“ priznal. 

A dokazuje to každým dňom. Len nedávno, aj napriek vážnej diagnóze, zavítal aj do spoločnosti. V nedeľu sa objavil medzi divákmi na premiérovom kole markizáckeho Let's Dance. Garde robil kolegyni Zuzane Vačkovej a módnemu návrhárovi Jozefovi Grondžákovi. A že by sa pasoval so zákernou chorobou, na ňom vôbec nebolo poznať. 

Zľava: Jozef Grondžák, Zuzana Vačková a Marcel Nemec počas prvého kola Let's Dance.
Zobraziť galériu (8)
Zľava: Jozef Grondžák, Zuzana Vačková a Marcel Nemec počas prvého kola Let's Dance.  (Zdroj: Ján Zemiar)

Práve naopak, sršal výbornou náladou, rozdával úsmevy všade navôkol... No skrátka si večer užíval. To napokon priznal aj na sociálnej sieti. „Nedeľa bola nedeľná! Cez deň sme boli nakúpiť pre Ukrajinu a večer s ZuzAnjelikom sme si roztancovali dušu. Po takom dlhom čase konečne spoločenská príjemná, voňavá, roztancovaná akcia pohladkala moju dušičku a srdiečko,” napísal. 

Viac o téme: Let's DanceMarcel Nemec
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu