Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Rakovina mu zmenila život: TOTO vníma Marcel Nemec ako POZITÍVUM!

Marcel Nemec Zobraziť galériu (2)
Marcel Nemec (Zdroj: Instagram MN)

BRATISLAVA - Nie je žiadnym tajomstvom, že ťažké diagnózy ovplyvňujú negatívne nielen telo, ale aj myseľ. No herec Marcel nemec žiadnym chmúrnym myšlienkam neprepadá. Dokonca sa delí o pozitíva, ku ktorým dospel po diagnostikovaní rakoviny.

Hoci Marcel Nemec podstupuje liečbu rakoviny, svoj profil na sociálnej sieti Instagram zapĺňa pozitívnymi myšlienkami. Užíva si život a dokonca nemá problém s pokojom a niekedy až s humorom odpovedať aj na veľmi nepríjemné správy od ľudí, ktorí nie sú práve jeho fanúšikmi. 

Aktuálne svojich sledovateľov prekvapil priznaním, ktoré akoby sa k ťažkej diagnóze ani nehodilo. Málokto totiž dokáže hľadať niečo pekné na rakovine. „Našiel som ďalšiu pozitívnu vec na mojej rakovinke – robím si, čo chcem,” vyhlásil herec. 

Následne samozrejme dostal reakcie v zmysle, že to predsa mohol robiť aj predtým. Pravda ale je, že často sa príliš sústredíme na rôzne povinnosti a na ostatných viac ako na seba. Podriaďujeme sa mnohým očakávaniam blízkych alebo spoločnosti a sami sme až niekde v pozadí. 

A práve to Marcel zmenil. „Od momentu, kedy to diagnostikovali a som sa to dozvedel, tak v podstate si naozaj robím to, čo chcem. Veľmi správne píšeš, áno, to som mohol aj predtým. Ľudia môžu toľko vecí, ľudia môžu, čo chcú, každý z nás môže, čo chce... Stačí to len začať robiť, nielen chcieť,” reagoval na správu od istej Marianny. 

Rakovina mu zmenila život:
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Instagram MN)

Viac o téme: Marcel Nemec
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu