Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Slovenský herec o svojej RAKOVINE: Desivá prognóza... Prezradil, koľko času mu zostáva!

Marcel Nemec Zobraziť galériu (2)
Marcel Nemec (Zdroj: Instagram MN)

BRATISLAVA - Hovorí sa, že veľkou súčasťou liečby rakoviny je pozitívne myslenie. V tom prípade má herec Marcel Nemec obrovskú nádej na vyliečenie. Bohužiaľ, prognózy, ktoré sa dozvedel od lekárky, príliš ružové nie sú...

Herec Marcel Nemec aktuálne podstupuje liečbu rakoviny. Koncom minulého roka sa podrobil operácii, pri ktorej mu z tela vyoperovali niekoľko nádorov. Následne musel začať dochádzať na chemoterapie. 

O svojej chorobe hovorí veľmi otvorene a s pozitívnym naladením. Isté pohnutie však na ňom bolo vidieť, keď sa prihovoril svojim fanúšikom na sieti Instagram s tým, že si rekapituluje udalosti posledných dní spojené s jeho osobou. „A postupne hľadám a odkrývam pozitíva mojej rakoviny. Odkryl som ich už niekoľko. A jedno z prvých pozitív, ktoré som sa dozvedel od pani doktorky, je, že vzhľadom k mojej prognóze, ktorú mám, štatistickej, tak vlastne čokoľvek si kúpim od dnes, mám s doživotnou zárukou,” vyhlásil herec. 

To by znamenalo, že podľa štatistík má šancu maximálne na dva roky života. 

Slovenský herec o svojej
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Instagram MN)

O tejto téme prehovoril aj v markizáckom Reflexe. Lekárka mu povedala tieto slová: „Pozrite sa, s vašou diagnózou je životnosť 12 až 36 mesiacov.” Ako prezradil, má rád čierny humor a tiež jednanie na rovinu, ale neudržal sa a poznamenal, že je to dosť málo. Vtedy doktorka dodala, že niektorí ľudia tam dochádzajú už dlhé roky. A to mu dáva akú-takú nádej. 

„Ja si užívam naozaj krásny život a je mi úplne jedno, ako dlho bude trvať ten život,” vyhlásil umelec v úplnom závere reportáže. Dúfame, že predsa len bude trvať dlhšie, ako to vychádza v štatistikách...

Viac o téme: Marcel Nemec
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu