Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Šokujúce FOTO mesiac po rozchode: Bagárová s EX opäť spolu!

Monika Bagárová a Makhmud Muradov
Monika Bagárová a Makhmud Muradov (Zdroj: profimedia.sk)

PRAHA - Uplynul len mesiac od toho, čo Monika Bagárová (27) a Makhmud Muradov (31) priznali, že už netvoria pár. A pred pár dňami sa začalo šuškať, že si dvojica k sebe opäť hľadá cestu. Tomu nahráva aj najnovšia fotka, ktorou sa porotkyňa SuperStar pochválila na Instagrame. Čas trávili všetci spolu s dcérkou ako šťastná rodinka!

Galéria: Monika Bagárová s dcérkou Rumiou

Na Prvý sviatok vianočný Monika Bagárová šokovala fanúšikov, keď potvrdila, čo sa niekoľko týždňov šuškalo - s otcom svojej dcérky Rumie už netvorí pár. Hovorilo sa dokonca o viacerých Machových záletoch, ktoré mali byť jednou z príčin krachu ich vzťahu. Zápasník však tieto správy rázne popieral. 

O to väčším šokom bolo, keď sa mesiac po rozchode začalo hovoriť o tom, že si dvojica k sebe opäť našla cestu. K týmto správam sa Monika ani Muradov zatiaľ nijako nevyjadrili, no najnovšia fotka na Bagárovej profile by mohla hovoriť za všetko - dvojica aj s Ruminkou spolu strávila krásne chvíle. 

A odfotili sa pri tom spolu ako jedna šťastná rodinka. „Ruminka po prvýkrát na kolotoči,“ napísala Monika k fotke zo známeho pražského hračkárstva s tým, že dcérke sa na atrakcii páčilo. Uvidíme teda, či sa najbližšie dvojica vyjadrí k tomu, či sa k sebe oficiálne vrátili alebo spolu trávia čas len kvôli dcére. 

 

Viac o téme: Monika BagárováMakhmud Muradov
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu