Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Pred Vianocami rozchod a teraz... Oni sú fakt ZAS SPOLU!

Monika Bagárová Zobraziť galériu (3)
Monika Bagárová (Zdroj: TV Markíza)

PRAHA - Dali si znova šancu! Dlhé mesiace sa špekulovalo, že vo vzťahu porotkyne SuperStar Moniky Bagárovej a zápasníka Makhmuda Muradova to nie je v poriadku. V období Vianoc speváčka potvrdila, že sa rozišli. No zakrátko to už vyzeralo, že sú opäť spolu. A dvojica už návrat aj potvrdila!

Po mesiacoch špekulácií fanúšikom na potvrdenie rozchodu stačila vianočná fotografia, kde po Monikinom boku chýbal jej partner. A hneď potom kráska rozchod aj potvrdila. „Niekedy vám v živote nevyjdú veci tak, ako by ste si priali aj napriek tomu, že ste bojovali do poslednej chvíle. Myslím, že je fér vám povedať, že už nie sme rodina. Hlavne preto, že ste boli pri našom začiatku, tiež u narodení našej Ruminky a viem, že kopa z vás nám držala palce,“ oznámila smutnú správu Bagárová. S Machom sa vraj rozišli z viacerých dôvodov. 

Monika Bagárová, Makhmud Muradov
Zobraziť galériu (3)
Monika Bagárová, Makhmud Muradov  (Zdroj: profimedia.sk)

Lenže ako rodičia malej dcérky sa rozhodli byť naďalej v kontakte. A zakrátko už zdroje z ich okolia tvrdili, že sa nestretávajú len kvôli Ruminke, ale opäť si našli k sebe cestu ako pár. Monika to už potvrdila aj na sieti Instagram, kde zápasníkovi blahoželala aj k narodeninám. 

„Áno, sme s Machom opäť spolu. Musíme na vzťahu pracovať a dohodli sme sa, že budeme viac času tráviť spolu. Mach teraz letí organizovať galavečer do Uzbekistanu, ale čoskoro sa zase vráti,” prezradila fanúšikom v živom vysielaní na sociálnej sieti. 

Pred Vianocami rozchod a
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram MB)

Viac o téme: Monika Bagárová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu