Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Kritika Kristíny Tormovej za kontroverzné VIDEO: Nechutné útoky... Má SKAPAŤ!

Kristína Tormová sa po kampani stala obeťou útokov. Zobraziť galériu (5)
Kristína Tormová sa po kampani stala obeťou útokov. (Zdroj: Instagram KT)

BRATISLAVA - Nie je to tak dávno, čo sa herečka Kristína Tormová (39) objavila v kampani, ktorá mala upozorniť na nebezpečenstvo hoaxov. Video vyvolalo veľa ohlasov. No aj nechutné útoky na účinkujúcu. Vraj sa nechala kúpiť a zneužiť. Dokonca jej priali smrť!

Kampaň s herečkou Kristínou Tormovou, v ktorej sa tvorcovia snažili poukázať na to, aby ľudia neverili úplne všetkému, čo objavia na internete, vyvolala veľké ohlasy. Jej cieľom bolo Slovákov naviesť k tomu, aby si získané informácie preverovali a nenaleteli takzvaným hoaxom. 

Galéria: Kristína Tormová kedysi a dnes

Práve pandémia bola na tieto hoaxy veľmi bohatá - mnohé sa šírili v súvislosti s koronavírusom a očkovaním. No a hejteri si zrejme kampaň spojili práve s týmto. Na účinkujúcu sa preto spustila hotová lavína kritiky. Nespokojní sledovatelia jej vyčítali, že sa nechala kúpiť či dokonca zneužiť. 

No padli aj veľmi ostré až nechutné slová. „Konšpirátori sú hovadsky odolní a evidentne majú veľa voľného času. To, že mi niekto praje smrť, bolo aj pre mňa nové. Písali mi, že som sa nechala kúpiť, zneužiť a že aspoň bude o jednu trápnu chuderu z telky, ktorá snáď skape, na svete menej,“ šokovala svojimi slovami Tormová. 

Kampaň, ktorá mala upozorniť na hoaxy, vyvolala okrem obdivných reakcií aj vlnu kritiky.
Zobraziť galériu (5)
Kampaň, ktorá mala upozorniť na hoaxy, vyvolala okrem obdivných reakcií aj vlnu kritiky.  (Zdroj: Instagram K.T.)

„Zvláštne, že konšpirátor vie vyhľadať hoax, ale relevantný zdroj nie. Neverí odborníkom, no doktorovi z youtubu áno. Je fascinujúce sledovať, koľko ľudí si myslí, že ich chcú (oni) zabiť a že ich klamú a že celý čas ide len a len o peniaze. Musí to byť neskutočne stresujúce žiť v takom strihomame. Asi teda aj v tej šialenej frustrácii, ľahko čitateľnej z komentárov na sociálnych sieťach,“ pokračovala Tormová.

Zdá sa teda, že na ľudí, ktorí sú hlboko presvedčení o svojej pravde, hoci by vôbec nemusela byť správna, nepresvedčí o opaku ani 10 podobných kampaní. No ani v prípade, že s niekoho názorom nesúhlasím, by nikto smrť ďalšiemu človeku priať nemal. 

Kristína Tormová o nepríjemnej skúsenosti informovala na socálnej sieti Instagram.
Zobraziť galériu (5)
Kristína Tormová o nepríjemnej skúsenosti informovala na socálnej sieti Instagram.  (Zdroj: Instagram K.T.)

Viac o téme: Kristína Tormová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu