Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Tormová 14 rokov v relácii s týmto chlapom: Preboha, Marcel, to si fakt ty?

Kristína Tormová Zobraziť galériu (3)
Kristína Tormová (Zdroj: Instagram KT)

BRATISLAVA - Kristína Tormová sa realizuje ako herečka, ale aj moderátorka. Na RTVS už dlhé roky uvádza reláciu, v ktorej je jej partnerom tiež herecký kolega Marcel Ochránek. Tá stará FOTO stojí za to!

Kristína Tormová je známa herečka, influencerka, ale aj moderátorka. Na RTVS moderuje magazín Postav dom, zasaď strom, ktorý je určený všetkým domácim kutilom, záhradkárom či fanúšikom vlastnoručne vyrábaných dekorácií. 

Tormová 14 rokov v
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: RTVS)

V relácii sa okrem Kristíny objavujú aj Michaela Majerníková a Marcel Ochránek. U divákov sa magazín aj moderátori tešia veľkej obľube – veď ako inak si vysvetliť, že program sa na obrazovkách objavuje už 14 dlhých rokov? 

Práve Kristína na to dnes upozornila spoločnou fotografiou s kolegom Marcelom. „14 rokov spolu! Postav dom, zasaď strom už toť s pánom Ochránkom spoločne ťaháme 14 rokov!” napísala Tormová na Instagram. A s nadsádzkou dodala: „A dôležité je, že sme sa vôbec, ale vôbec, nezmenili!”

Nuž, túto dvojicu starnutie naozaj trápiť nemusí. Hlavne pri pohľade na Marcela je jasné, že pribúdajúce roky mu naopak výrazne prospeli. Na tom sa zhodli aj fanúšikovia a jedna z nich skonštatovala, že hercovi a moderátorovi mimoriadne pristane brada, ktorú si nechal narásť. 

Tormová 14 rokov v
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram KT)

Viac o téme: Marcel OchránekKristína Tormová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu