Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Tormová reaguje na pohoršeného politika: Vyzliekla sa takmer donaha!

Kristína Tormová Zobraziť galériu (2)
Kristína Tormová (Zdroj: Instagram KT)

BRATISLAVA - Kristína Tormová patrí k známym ženám, ktoré sa neboja verejne hovoriť svoje názory. Najnovšie reagovala na pohoršené slová politika Milana Kuriaka o tom, aké sú dnešné ženy necudné.

Herečka, moderátorka a spisovateľka Kristína Tomrová často poukazuje na názory, ktoré podľa nej s toleranciou nemajú veľa spoločné. V posledných dňoch bol takto viacerými známymi ľuďmi prepieraný politik Milan Kuriak. 

Ten na svojom facebookovom účte zdieľaľ obrázok so slovami: „Smrteľného jriechu pohoršenia sa dopúšťajú ženy, ktoré necudne odhalia svoj hrudník alebo nevhodne odhalia svoje končatiny.” A dal jasne najavo, že sa s týmto výrokom naplno stotožňuje. „U mnohých dnešných žien je cudnosť neznámy pojem. O to zarážajúcejšie je odhaľovanie sa vydatých žien v rokoch a ich módne doplnky od hlavy po členky nôh sú tiež zarážajúce a na zamyslenie,” vyhlásil člen hnutia OĽaNO. 

Tormová reaguje na pohoršeného
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: FB/Milan Kuriak)

Kristína sa na protest rozhodla vyzliecť takmer do naha a nechala sa odfotiť len v nohavičkách. „Ak máte pri pohľade na holú nôžku hriešne myšlienky, nie je to problém holej nôžky. Prajem nám slobodu, lebo keď to tu v tejto krajine takto pôjde ďalej... No nič, smutný príbeh. Idem sa starať o svoju netradičnú rodinu, ktorá žije v slobode a láske a viere v dobro, na verejnosti už nekojím, lebo nemám čím, a svoje končatiny odhaľujem zásadne vhodne,” uviedla medzi iným vo svojom príspevku. 

Samozrejme, Kristína teraz nemieni na verejnosti chodiť holá, ani nikoho nevyzýva, aby zverejňoval svoju nahotu. „Vniesla som letný vánok a trocha humoru i kúsok svojho postoja k danej veci,” odpovedala na výčitku, či je nutné kvôli mužovi, ktorý sa zasekol v čase, zverejňovať holé fotky. 

Viac o téme: Kristína Tormová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu