Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Bezvládna Tormová vystrašila blízkych: Nedokázala sa ani postaviť… Silná OTRAVA!

Kristína Tormová sa otrávila. Zobraziť galériu (7)
Kristína Tormová sa otrávila. (Zdroj: Instagram KT)

BRATISLAVA - Herečka Kristína Tormová (39) je trojnásobnou mamou. Okrem 8-ročných dvojičiek Matildy a Ely, má ešte dvojročného syna Alana. V posledných dňoch však mala veľký problém sa o nich postarať. Bezvládna ležala v posteli a postaviť sa z nej dokázala len s veľkými ťažkosťami. Otrávila sa!

V horúcich dňoch, ktoré aktuálne vládnu na Slovensku, stačí nechať jedlo dlhšie vonku a hneď sa z neho stáva jed. Aktuálne to na vlastnej koži odskúšala aj Kristína Tormová, ktorá posledné chvíle strávila striedavo v posteli a na toalete. Nevedomky sa totiž otrávila z cesnakového dipu k pizza štangliam. 

Galéria: Kristína Tormová kedysi a dnes

Výsledkom bolo niekoľko dlhých bezvládnych hodín s pokazeným žalúdkom. „By som si dávno cirkus otvorila, keby som vedela, že viem takto vrhať šabľou,“ nestráca humor ani v takejto situácii Tormová. Bola na tom až tak zle, že sa prakticky nedokázala postaviť z postele. No a to je celkom problém, keď máte doma tri deti. 

„A to, čo sa u nás dnes dialo, je presne to, voči čomu mám taký rešpekt: byť v stave, že sa nedokážem starať o deti. Fuj pocit. Ani vstať sme nevládali, prejsť kúsok... Čistá haluz. Som netušila, že také je,“ priznala Tormová, ktorá po prvýkrát v živote mala dokonca teplotu. O dvojročného syna Alana sa tak postarali 8-ročné dvojičky.

„Posielam milión kreditov Ele a Matilde, ktoré sa celý deň za neprítomnej prítomnosti polomŕtveho rodiča starali o chAlanka. Keby sme ich nemali, neviem... Fakt,“ priznala Kristína, ktorá sa zrejme už cíti trochu lepšie po tom, čo  svoj pokazený žalúdok nadopovala živočíšnym uhlím. 

 

Viac o téme: Kristína Tormová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu