Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

ZVRAT na obrazovkách Jojky: Včera sa dogrcal pred kamerami a dnes… Veľký plač!

Svojim rozhodnutím, čo urobí s výhrou, Marek mnohých šokoval. Zobraziť galériu (16)
Svojim rozhodnutím, čo urobí s výhrou, Marek mnohých šokoval. (Zdroj: Tv Joj)

BRATISLAVA - Tento týždeň sa v jojkárskej šou Bez servítky stretla pätica profesionálnych kuchárov. A rozhodne sa bolo na čo pozerať. Nielen, že samotné recepty stáli za to, ale pred kamerami sa stretla čisto mužská zostava. A jeden zo súťažiacich bude zrejme na účinkovanie spomínať ešte veľmi dlho. Včera sa pred kamerami dogrcal a dnes... Nedokázal sa ubrániť plaču!

VIDEO: Reakcia víťaza Bez servítky Mareka

Víťaz Bez servítky Marek: So slzami v očiach priznal - TOTO urobí s výhrou! (Zdroj: Tv Joj)

Marek Mezei za uplynulých 5 dní divákom v istých momentoch doslova dvíhal tlak. Neskrýval vysoké sebavedomie a už od prvého momentu o sebe hovoril ako o víťazovi. Ostatných súťažiacich podceňoval, iba jedného z nich považoval za rovnocenného súpera. 

Počas natáčania si vôbec nedával servítku pred ústa, z kolegov si robil srandu a ak mu niečo nechutilo, nemal problém to povedať bez taktu, na plné ústa. Včera dokonca neudržal pod kontrolou ani svoj žalúdok a pri programe, kedy mal naslepo ochutnávať potraviny, sa pogrcal. Doslova! 

ZVRAT na obrazovkách Jojky:
Zobraziť galériu (16)

Aj dnes pri stole bola pomerne napätá atmosféra... No tá sa v závere relácie úplne rozplynula. Víťazom sa naozaj stal Marek, no keď priznal, čo plánuje so získanými 500 eurami, všetci sa zhodli, že výhra v lepších rukách ani skončiť nemohla. 

Víťaz totiž so slzami v očiach prezradil, že ich venuje svojmu onkologicky chorému synovcovi. Celý záver šou, aj s vyhlásením víťaza, si môžete pozrieť vo videu vyššie!

ZVRAT na obrazovkách Jojky:
Zobraziť galériu (16)

ZVRAT na obrazovkách Jojky:
Zobraziť galériu (16)

Viac o téme: Bez servítky
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu