Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Poriadne prekvapenie na Jojke: Veď tá je ako Banášová!

Televízia Joj Zobraziť galériu (5)
Televízia Joj (Zdroj: TV JOJ)

BRATISLAVA - Videlo to celé Slovensko! Kulinárska šou Bez servítky, ktorú vysiela televízia Joj, si našla medzi divákmi svojich priaznivcov. Tí boli v piatok podvečer svedkami romantického prekvapenia, o ktoré sa postaral jeden zo súťažiacich.

Aj tento týždeň sa na obrazovkách Jojky zišla pätica súťažiacich, ktorá zabojovala o výhru v šou Bez servítky. Jednou z účinkujúcich bola Ukrajinka Polina, pre ktorú si jej partner Leo pripravil prekvapenie. Bez toho, aby ona o tom vedela, aj on sa prihlásil do súťaže a stal sa jedným z účinkujúcich.

Leo si pre svoju frajerku Polinu pripravil poriadne prekvapenie.
Zobraziť galériu (5)
Leo si pre svoju frajerku Polinu pripravil poriadne prekvapenie.  (Zdroj: TV Joj)

Ako sa ukázalo, nebolo to jediné prekvapenie, aké si Leo pre svoju milú prekvapil. V závere týždňa, keď malo zaznieť meno víťaza, sa pod striebornou pokrývkou nachádzala škatuľka so snubným prsteňom. „Si najúžasnejšia žena, akú som kedy stretol. Vezmeš si ma za muža?” poznamenal Leo, vzal prsteň a pokľakol pred svojou vyvolenou. Ako odpovedala na jeho žiadosť o ruku, sa dozviete vo VIDEU.

Súťažiaci v šou Bez servítky požiadal svoju priateľku o ruku. (Zdroj: TV Joj)

Veľké romantické gesto sa na obrazovkách televízie Joj neobjavilo prvýkrát. Aj minule jeden zo súťažiacich požiadal svoju partnerku o ruku. Rovnaké prekvapenie si svojho času pripravil pre svoju partnerku aj moderátor Viktor Vincze. Adelu Banášovú takto zaskočil, keď boli na Valentína hosťami v markizáckom Teleráne. 

VIDEO: Adela Banášová bola tiež požiadaná o ruku pred celým Slovenskom. 

Vincze a Banasova zasnuby

Viac o téme: Bez servítky
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu