Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Šok na markizáckej svadbe: Keď sa objavila nevesta... FOTO Ona že má po štyridsiatke?!

Ona že má po štyridsiatke?! Zobraziť galériu (4)
Ona že má po štyridsiatke?! (Zdroj: TV Markíza)

BRATISLAVA - Mnohí neverili vlastným očiam! Za nami je už tretia epizóda markizáckej Svadby, tentokrát dali odborníci dokopy o čosi zrelší pár. Teda aspoň vekovo. Svoje "áno" si povedali umelec Michal (40) učiteľka tanca Vierka (42).

Bratislavčan bol mnohým divákom známy - už viackrát sa objavil na televíznych obrazovkách, keďže vyhľadáva aj rôzne herecké príležitosti. Po čom však túži najviac, je pravá láska a založenie vlastnej rodiny. Makrízácky tím ho teda dal dokopy so sympatickou Vierkou. Rovnako ako on, i ona už na prvý pohľad pôsobí mimoriadne sympaticky a zaujme aj svojím atraktívnym vzhľadom. 

Galéria: Svadba na prvý pohľad - Vierka a Michal

Tmavovlasá učiteľka tanca ale mnohých prekvapila. Keď sa totiž vo videovizitke prvýkrát objavil jej vek, veľa ľudí neverilo vlastným očiam. Hoci bolo každému jasné, že Vierka nie je dvadsiatnička, to, že má už pár rôčkov po štyridstiake, by tipoval len málokto. 

Vierka a Michal tvoria mimoriadne sympatický pár
Zobraziť galériu (4)
Vierka a Michal tvoria mimoriadne sympatický pár  (Zdroj: TV Markíza)

„Normálne som neverila, že má 42, vyzerá výborne," napísala istá pani Lívia v komentároch na Facebooku. Do oka ale padla aj mužom. „Postavu má ako dvadsiatka, strašne pekná baba, myslel som si, že mu okolo 35," poznamenal zasa Dušan. No a zdá sa, že Vierka zapôsobila aj na svojho vyvoleného. 

To, či medzi dvojicou preskočia iskry a z ich stretnutie vzíde skutočná láska, sa dozviem v ďalších častia šou Svadba na prvý pohľad! 

Viac o téme: Svadba na prvý pohľadMichal a Vierka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu