Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Len pre silné žalúdky! Slovenská speváčka šokovala fanúšikov: Zohavená tvár a... Prišla o vlasy

Čo sa jej stalo? Zobraziť galériu (4)
Čo sa jej stalo? (Zdroj: archív V.S.)

BRATISLAVA - Z pohľadu na jej dokaličenú tvár sa nejednému zdvihne žalúdok. O speváčke Veronike Strapkovej sa naposledy hovorilo začiatkom augusta, kedy sa v kruhu svojich najbližších vydala za dlhoročného partnera Filipa. Na zábere, ktorý najnovšie koluje v médiách a na sociálnych sieťach, by ste však talentovanú krásku možno ani nespoznali!

Spomínaný záber je ale našťastie len šikovným promom tvorcov nemecko-českého filmu Syn hriešnice. Ten vznikol ešte v roku 2017 a včera večer ho prvýkrát odvysielala televízia Markíza. Jednu z ústredných úloh v ňom stvárnila Veronika Strapková. Umelkyňa je v našich končínách vnímaná najmä ako speváčka, no vyštudovala VŠMU v odbore činoherné herectvo. V čase, kedy bola čerstvá absolvenka, sa zapísala do niekoľkých kastingových agentúr, po nejakom čase ju oslovili, skúsila teda šťastie na konkurze, no a vyplatilo sa. 

Galéria: Veronika Strapková
V snímke dostala rolu matky hlavného hrdinu. „Šlo o moslimskú ženu, ktorá pôsobila ako bylinkárka a liečiteľka. Sama vychovávala syna a v obci ju mali radi. To sa však nepáčilo vtedajším cirkevným normám a po pokuse o znásilnenie zo strany mnícha, bola moja postava odsúdená na smrť. To videl aj hlavný protagonista a ovplyvnilo to jeho celé ďalšie pôsobenie vo filme,“ vysvetlila Veronika pre portál markiza.sk. 

Veronika Strapková si zahrala vo filme Syn hriešnice
Zobraziť galériu (4)
Veronika Strapková si zahrala vo filme Syn hriešnice  (Zdroj: Red Arrow International )

Veroniku museli v maskérni takto dokaličiť
Zobraziť galériu (4)
Veroniku museli v maskérni takto dokaličiť  (Zdroj: archív V.S.)

Vo filme bola upálená, čomu napokon musel zodpovedať aj kostým a jej vizáž. Z krásnej brunetky teda tím šikovných umelcov urobil dokaličenú ženu, na ktorú sa pozerá vskutku ťažko. Jej tvár je krvavá, podliata a na chvíľu prišla aj o svoju hrivu. „Maskovanie bolo v pohode, okrem jedného dňa, kedy sme natáčali upaľovanie, to trvalo až šesť hodín. Mala som vtedy spravenú plešinu a krátky účes. Som za to rada, lebo inak by ma museli ostrihať. Mali však super tím, ktorí to urobil veľmi vierohodne,“ uviedla talentovaná speváčka, ktorá na túto skúsenosť určite len tak nezabudne. 

Pohľad na Veroniku pôsobí maximálne odpudzujúco
Zobraziť galériu (4)
Pohľad na Veroniku pôsobí maximálne odpudzujúco  (Zdroj: archív V.S.)

Viac o téme: Veronika StrapkováSyn hriešnice
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu