Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Vypadnutá Farmárka Maja to povedala na rovinu: Naložila súperom... Títo si výhru nezaslúžia!

Prezradila, komu výhru nedopraje! Zobraziť galériu (4)
Prezradila, komu výhru nedopraje! (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Uplynulý piatok brány markizáckej Farmy definitívne opustili rovno dve súťažiace. Nikol Fridrichová a Mária Both. Obe dievčatá, ktoré sa aj napriek súťaženiu v opačných táboroch zblížili pri pobyte v Chalúpke, sme stretli v pondelok ráno tesne po tom, ako sa objavili pred kamerami Telerána. Ako prví vám prinášame rozhovor s Majou - tá nám porozprávala o živote na statku a otvorene prezradila, kto si podľa nej nezaslúži vyhrať!

„Mám sa výborne. Bežný život je teraz taký, aký som ho mala predtým. Zaradila som sa naspäť, len ma mrzí ten Covid-19, že kvôli nemu teraz nemôžem vycestovať do zahraničia –čaká ma tam karanténa. Švajčiarsko si na mňa bude musieť počkať. Som trošku smutná z toho, priateľ odcestoval bezo mňa, musel ma tu nechať. Ale možno o týždeň – dva pôjdem za ním,” povedala nám na úvod tmavovláska, keď sme sa jej pýtali, ako sa má po tom, čo vypadla z Farmy. 

Vypadnutá Farmárka Maja to povedala na rovinu: Naložila súperom... Títo si výhru nezaslúžia!
Galéria: Mária Both

Nie je žiadnym tajomstvom, že doma je už zopár dní, keďže šou je mierne predtočená. Zaujímalo nás, ako s odstupom času vníma svoj pobyt na statku a či sa našlo niečo, čo ju zamrzelo alebo naopak potešilo. „Sklamaná som akurát zo seba, že som nedala viac do toho duelu. Veľmi som chcela ísť do finále, zabojovať o tie peniaze. Hold, nepodarilo sa mi to. No a z toho, čo som mala možnosť vidieť počas toho, ako som bola v Chalúpke, som sklamaná aj z niektorých ľudí. Ako sa ohovárali, taktizovali... Nebol to pekný pohľad,” povedala otvorene sympatická speváčka, ktorá sa momentálne plánuje venovať svojej hudobnej kariére. 

Mária Both sa po Farme zaraďuje do bežného života. Najradšej by čím skôr vycestovala do Švajčiarska, avšak situácia okolo koronavírusu jej plány poriadne skomplikovala.
Zobraziť galériu (4)
Mária Both sa po Farme zaraďuje do bežného života. Najradšej by čím skôr vycestovala do Švajčiarska, avšak situácia okolo koronavírusu jej plány poriadne skomplikovala.  (Zdroj: Jan Zemiar)

Po návrate do Švajčiarska ju dokonca čaká parádna príležitosť, ktorú by si s ňou vymenil nejeden muzikant. „Ak mi Covid-19 dovolí vycestovať, som porotkyňa v súťaži v Zürichu, kde súťažia mladí raperi a speváci. V novembri nás má čakať finále. S jedným z porotcov, talianskym raperom, by som mala spraviť pesničku. Už je napísaná, len ju treba nahrať v štúdiu, tak uvidíme, ako sa to vyvinie,” prezradila v rozhovore pre Topky Maja, ktorá si ako jedna z mála na Farme neurobila hanbu nechutnými intrigami a falošnými rečami. 

Hoci spolu najprv súperili, Z Nikol a Maji sa vďaka pobytu na Chalúpke stali blízke priateľky
Zobraziť galériu (4)
Hoci spolu najprv súperili, Z Nikol a Maji sa vďaka pobytu na Chalúpke stali blízke priateľky  (Zdroj: Jan Zemiar)

Väčšina otázok sa, samozrejme, týkala samotnej Farmy. V rozhovore nám prezradila, čo robila po návrate domov, komu praje výhru, no otvorene povedala aj to, kto si ju v žiadnom prípade nezaslúži. A ako sa dalo čakať, nevyhli sme sa ani téme Rebeka & Heňo, zo správania ktorých je doteraz pobúrená. Všetky tieto informácie a ešte viac sa dozviete v našom videu vyššie! 

Viac o téme: Farma 12Nikol FridrichováMária Both
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu