Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Veľký ŠKRT kvôli vládnym nariadeniam: Doplatila na to aj svetová súťaž, ale… Slovenské kastingy predsa len budú!

Elite Model Look Zobraziť galériu (7)
Elite Model Look (Zdroj: Elite Model Management)

ŽILINA - Nie je to tak dávno, čo sme na Topkách informovali o termínoch kastingov modelingovej súťaže Elite Model Look. Doposiaľ stihli prebehnúť tri z nich - v Košiciach, Poprade a Banskej Bystrici. Dnes sa koná štvrtý v Žiline. No a ten mal byť ešte podľa včerajších informácií posledný. Nové vládne nariadenia totiž urobili veľký škrt... No našťastie všetko zostáva po starom a konať sa budú aj tie ďalšie!

O zmenenej situácii ohľadom kastingov na Elite Model Look včera informovala jeho ambasádorka Michaela Kocianová. „Ahojte, my sme dnes v Banskej Bystrici na, bohužiaľ, poslednom kastingu a na všetkých sa tešíme, príďte za nami, pretože, bohužiaľ, už v Trenčíne, Bratislave a Nitre nebudeme. Keby ste mali čas a chuť, tak tu budeme od tretej do šiestej,“ povedala vo videu na Instagrame. 

Nové vládne nariadenia v súvislosti s druhou vlnou koronavírusu zakazujú hromadné podujatia. Nové pravidlá platia od 1. októbra, Elite Model Look tak ešte dnes stíhal posledný kasting v Žiline a ďalšie sa už nemali konať. Našťastie však organizátori našli spôsob, ako vo výbere potenciálnych modeliek pokračovať. 

Najnovšie a snáď aj posledné informácie tak hovoria, že kastingy Elite Model Look riadne prebehnú podľa naplánovaného harmonogramu. 1. októbra prebehne v Trenčíne, 2. októbra v Bratislave a posledný kasting bude 3. októbra v Nitre. Všetky nádejné modelky, ktoré dnes nestíhajú prísť do Žiliny, tak stále majú šancu. 

Termíny kastingov zostávajú nezmenené.
Zobraziť galériu (7)
Termíny kastingov zostávajú nezmenené.  (Zdroj: Elite model look)

Viac o téme: Elite Model Look
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu