Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Zvláštny vzťah Prachařa a topmodelky Dvořákovej: Žiadna spoločná fotka... ZÁKAZ!

Jakub Prachař tvorí už takmer rok pár s českou topmodelkou Denisou Dvořákovou. Zobraziť galériu (7)
Jakub Prachař tvorí už takmer rok pár s českou topmodelkou Denisou Dvořákovou. (Zdroj: TV JOJ)

PRAHA - V októbri minulého roka sa na verejnosť dostala informácia, že Jakub Prachař (36) už viac nežije s manželkou Agátou Hanychovou (35), ale s českou topmodelkou Denisou Dvořákovou (28). Zaujímavosťou však je, že hoci pár podľa všetkého tvoria už takmer rok, doposiaľ dvojica nezverejnila žiadnu spoločnú fotku. Má byť za tým zákaz!

Iskra medzi Jakubom Prachařom a topmodelkou Denisou Dvořákovou údajne preskočila na afterpárty po finále súťaže Elite Model Look, ktoré sa konalo koncom augusta minulého roka. Tam mali bok po boku stráviť celú noc a potom spolu aj odišli. No hoci odvtedy uplynulo už 9 mesiacov, dvojica sa verejne ako pár stále nepredstavila. 

Galéria: Jakub Prachař a Denisa Dvořáková

Hoci je jasné, že dvojica spolu trávi čas, o čom napokon svedčia aj fotky z rovnakých miest, ktoré pridávajú na sociálne siete, žiadnu spoločnú však ešte nezverejnili. Vždy sa fotia zvlášť alebo robia zábery, na ktorých toho druhého vôbec nevidno. České médiá si tento fakt všimli a zaujímali sa o to, prečo to tak je.


Prachař po prevalení rozvodu: Hanychovú vymenil za českú topmodelku... Reakcia Agáty!


Podľa modelkiných kamarátok má byť dôvodom Jakub, ktorý vyslovil jasný zákaz. „Zakázal jej dávať akékoľvek spoločné fotky na Instagram, aj keď ona by tam rada dala občas niečo, kde sú spolu. Bohužiaľ si to Jakub nepraje,“ povedala českému portálu expres.cz jedna z modeliek, ktorá má k Denise blízko. 

Prachař je známy tým, že si svoje súkromie prísne stráži, čo spočiatku musela rešpektovať aj jeho čoskoro bývalá manželka Agáta. Práve jej vášeň zdieľať všetko zo svojho života s obdivovateľmi na sociálnych sieťach mal byť jedným z najväčších rozporov medzi manželmi.

Denisa Dvořáková tvorí s Jakubom Prachařom pár už 9 mesiacov.
Zobraziť galériu (7)
Denisa Dvořáková tvorí s Jakubom Prachařom pár už 9 mesiacov.  (Zdroj: Jan Zemiar)

Viac o téme: Jakub PrachařDenisa Dvořáková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu