Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Expresný rozchod, nový milenec a teraz: Toto myslí Prachařova žena vážne?!

Agáta Prachařová Zobraziť galériu (3)
Agáta Prachařová (Zdroj: Instagram A.P.)

PRAHA - Ešte nie je ani rozvedená a už má len za tento rok druhého partnera. Agáta Prachařová (35) sa po veľkolepých vyznaniach lásky vo februári rozišla s priateľom a vzápätí už začala randiť s iným. A opäť sa snaží okolie presvedčiť, že tentoraz je to už ten pravý. Pozrite, aký krok teraz urobila!

Bola to taká veľká láska, že Agáta Hanychová a Jakub Prachař sa vzali dokonca dvakrát. No počas ich manželstva sa viackrát vyskytli správy o nevere, či už z jednej, alebo druhej strany. Hoci majú spolu dcéru Miu, nakoniec sa predsa len rozvádzajú. 

Expresný rozchod, nový milenec
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram A.H.)

Galéria: Agáta Hanychová

A Agáta sa opäť snaží nájsť toho pravého. V januári sa chválila, ako sa cíti milovaná, ale už vo februári potvrdila, že s realitným maklérom Zdeňkom sa rozišla. Vraj sa chce sústrediť hlavne na úlohu matky. 

No zakrátko už mala po svojom boku nového chlapa. Jej láskou je teraz fotograf a kameraman Marek Neissner. A zdá sa, že dvojica to myslí naozaj vážne. Aktuálne si totiž Agáta a Marek založili spoločný instagramový účet. 

Expresný rozchod, nový milenec
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram dvax2)

Otázkou je, ako dlho jej vydrží táto veľká láska tentokrát... Možno by bolo predsa len lepšie užívať si vzťah v súkromí bez veľkých verejných rečí a gest a nepúšťať si hneď do súkromia celú komunitu užívateľov sociálnych sietí. 

Viac o téme: Agáta Prachařová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu