Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Šokujúci rozpad českého hereckého páru: Koniec po 19 rokoch... Je za tým milenka?

Barbora Srncová a Petr Rajchert Zobraziť galériu (8)
Barbora Srncová a Petr Rajchert (Zdroj: Profimedia)

OSTRAVA - Obaja sú zo sveta šoubiznisu a predsa mali ukážkové manželstvo 14 rokov, pričom sa brali po 5-ročnej známosti. Barbora Srncová (50) a Petr Rajchert (51) však už nejaký čas žijú oddelene. A ako herečka maliarka naznačila, išlo o rozhodnutie jej manžela...

Petr Rajchert je známy ako zakladateľ skupiny Chinaski, zahral si napríklad v seriáli Život na zámku a pre Českú televíziu moderuje reláciu Dobré ráno. Posledných 19 rokov mal po svojom boku Barboru Srncovú, ktorá sa tiež uplatnila ako herečka a neskôr aj ako maliarka. 

Zoznámili sa pri nakrúcaní Policejních pohádek strážmistra Zahrádky, no obaja vtedy žili v manželstve s niekým iným. „Rozvod som nikdy nechcel zažiť,” povedal kedysi pre Český rozhlas Petr, ktorý sa najprv láske z tohto dôvodu bránil, no nakoniec podľa vlastných slov pochopil, že osudu sa vzoprieť nedá. 

Šokujúci rozpad českého hereckého
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: Profimedia)

No dnes je už ich idylke koniec. Pár už dlhší čas nežije v spoločnej domácnosti. Blesku to potvrdila samotná Srncová. „Aby som povedala pravdu, nechcem sa k tomu veľmi vyjadrovať. Mal by sa vyjadriť Petr. Samozrejme, je to strašná rana po 19 rokoch,” dodala. A aj ďalšími svojimi slovami dala najavo, od koho vyšiel impulz. „Každý máme slobodnú vôľu sa rozhodnúť. A aj keď niekto sa rozhodne tak, ako to možno nečakáte, musíte to aj tak prijať,” povedala spomínanému denníku. 

Rozchod potvrdil aj Rajchert, no o dôvodoch hovoriť nechcel. Denník Aha! sa preto zamýšľa, že by za tým mohla byť milenka. Petr pred pár rokmi napísal dobrodružný román o mužoch vo veku medzi 40 a 50, kde neobišiel ani túto tému. „Pokiaľ si milenku odbavil v knihe, tak budem rada. Predsa len sa nachádza pred päťdesiatkou a je v tom chúlostivom mužskom veku,” povedala vtedy jeho manželka pre iDnes.cz

Šokujúci rozpad českého hereckého
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: Facebook PR)

 

Viac o téme: Barbora SrncováPetr Rajchert
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu