Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

KORONA-opatrenia v jojkárskom Inkognite: Natáčanie napriek karanténe... Takto to televízia vymyslela!

Jojkárske Inkognito sa natáča aj napriek karanténe. Zobraziť galériu (4)
Jojkárske Inkognito sa natáča aj napriek karanténe. (Zdroj: TV JOJ)

BRATISLAVA - Preventívne opatrenia, ktoré zaviedla naša vláda v súvislosti so šíriacim sa koronavírusom, úplne ochromili kreatívny priemysel. Markíza ihneď zareagovala a z programu stiahla prakticky všetky premiéry. No Jojka sa napriek všetkému chce držať svojej pôvodnej štruktúry. Reláciu Inkognito preto natáča aj napriek karanténe... Takto to televízia vymyslela!


KORONAVÍRUS úplne ochromil Markízu: Sťahuje všetky premiérové programy... Večer si pozriete už len reprízy a SuperStar!


O tom, že sa relácia natáča aj v tomto náročnom období, keď je kvôli nebezpečnému vírusu ochromené celé Slovensko, informoval na svojom profile na sociálnej sieti Facebook generálny riaditeľ Jojky Marcel Grega.

Galéria: Jojka naďalej vyrába relácie aj v čase koronavírusu:

„Aj v týchto časoch, kedy sa takmer celá výroba v kreatívnom priemysle musela zastaviť a prioritou sa stala zodpovedná ochrana zdravia nášho okolia, hľadáme spôsoby, ako našich divákov nepripraviť o všetok obľúbený program a našich spolupracovníkov v štáboch o všetky príležitosti,“ napísal Grega.

Divákom sa televízia rozhodla prinášať premiérový program, až dokým to bude možné. Predpripravené časti relácií a seriálov sa však začínajú míňať, a tak pristúpila dokonca aj na ďalšie natáčanie. „Po zavedení mimoriadne prísnych bezpečnostných opatrení a obmedzení sme vo výnimočných prípadoch mohli pristúpiť k nakrúcaniu aj ich ďalších častí,“ pokračoval generálny riaditeľ. 

Televízia Joj sa rozhodla ďalej natáčať reláciu Inkognito. Počas výroby však platia prísne opatrenia.
Zobraziť galériu (4)
Televízia Joj sa rozhodla ďalej natáčať reláciu Inkognito. Počas výroby však platia prísne opatrenia.  (Zdroj: TV JOJ)

„Okrem dotočenia nateraz posledných dielov Nového bývania či Na chalupe aktuálne pri vylúčení publika, neustálej dezinfekcii priestoru a obmedzení počtu členov štábu v štúdiu nakrúcame v netradičnej atmosfére nové diely Inkognita, ktorého aktéri chcú baviť divákov aj v čase krízy,“ dodal šéf Jojky.

Televízia Joj naďalej natáča aj reláciu Moja mama varí lepšie ako tvoja.
Zobraziť galériu (4)
Televízia Joj naďalej natáča aj reláciu Moja mama varí lepšie ako tvoja.  (Zdroj: TV JOJ)

A ako je z nových záberov z natáčania vidno, nielen, že sa v štúdiu nenachádza žiaden divák, ale aj samotní hádači a moderátor majú na sebe po celý čas rúško. Rovnaké pravidlá platia aj pre členov štábu či hostí. 

Prísne pravidlá platia nielen pre účinkujúcich, ale aj pre celý výrobný štáb.
Zobraziť galériu (4)
Prísne pravidlá platia nielen pre účinkujúcich, ale aj pre celý výrobný štáb.  (Zdroj: TV JOJ)

Okrem Inkognita Jojka naďalej natáča aj reláciu Sedem a šou Moja mama varí lepšie ako tvoja. Tentokrát však divákom prinesie špeciálne časti - namiesto súťaženia v nich totiž špecialisti inšpirujú divákov, ako navariť v čase izolácie z bežných surovín, ktoré doma máme. 

Viac o téme: Inkognito
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu