Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

KORONAVÍRUS úplne ochromil Markízu: Sťahuje všetky premiérové programy... Večer si pozriete už len reprízy a SuperStar!

Vysielanie Markízy výrazne ovplyvnil koronavírus. Zobraziť galériu (7)
Vysielanie Markízy výrazne ovplyvnil koronavírus. (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - Na Topkách sme vás informovali už o viacerých škrtoch, ktoré televízie museli v súvislosti s koronavírusom urobiť. Markíza na poslednú chvíľu sťahovala šou 2 na 1, Jojka zas odložila štart novinky Zlatá maska. No zlá situácia postihla aj ďalšie obľúbené projekty. Markíza najnovšie sťahuje už všetky premiérové programy. V prime-time si pozriete už len SuperStar a Hornú Dolnú!

Opatrenia, ktoré vláda zaviedla kvôli zúriacemu koronavírusu, doslova zastavili dianie v našej krajine. Doplácajú na ne aj slovenské televízie, ktoré nemôžu vyrábať svoje projekty. Vo svojich programoch tak na poslednú chvíľu museli urobiť výrazné zmeny.

Na Topkách sme vás už informovali, že obľúbený seriál Oteckovia sa prestal vyrábať. Aby ho Markíza svojim divákom mohla ponúkať čo najdlhšie, rozhodla sa obmedziť jeho vysielanie z pôvodnych 5 častí do týždňa na 3.


KORONAVÍRUS Tvrdý bezpečnostný režim v Markíze: Stopka pre Oteckov... Televízia zaviedla mimoriadne opatrenia!


Na posledný chvíľu sťahovala aj ďalší dlho avizovaný projekt, na ktorý sa diváci tešili – šou Adely Vinczeovej a Dana Dangla s názvom 2 na 1 v Záhorskej Bystrici nenasadili, pretože nemali natočené všetky časti, s ktorými vo vysielacej štruktúre rátali. 


KORONAVÍRUS Obrovské škrty v Markíze: Zastavená výroba Oteckov a... Po seriáli museli stiahnuť aj túto šou!


Len pri týchto škrtoch to však nezostalo... Markíza sa totiž nedobrovoľne rozhodla, že z vysielania stiahne prakticky všetky svoje premiérové časti. Diváci sa tak po novom už nemôžu tešiť ani na Susedov, seriál Červené pásky, Kameňák či Pána profesora. Dôvodom je optimalizácia nákladov.

Pri súčasnom dianí prirodzene klesol záujem o televíznu reklamu, a tak sa všetky televízie rozhodli okamžite začať šetriť peniaze. Markíza to chce dosiahnuť aj stiahnutím piatkových filmových premiér. Po novom sa tak diváci v prime-time môžu tešiť už len na premiérové časti nedeľnej SuperStar a štvrtkovej Hornej Dolnej. 


KORONAVÍRUS Ďalší výrazný ŠKRT pre televíziu: JOJka musela stiahnuť očakávanú šou... Rozhodnutie na poslednú chvíľu!


Lepšie na tom nie je ani Jojka, ktorá len deň pred nasadením veľkej šou Zlatá maska musela meniť plány. Čo sa však týka jej ostatných projektov, tie zatiaľ zostávajú bez zmeny – diváci sa stále môžu tešiť na premiéry nového seriálu Jenny, pondelkového Inkognita či šou Rozum v hrsti.

Viac o téme: SuperStarTv MarkízaKoronavírus
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu