Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Michal Hudák ukázal staršieho brata: FOTO Wau, tá podoba je neuveriteľná!

Michal Hudák ukázal staršieho brata! Zobraziť galériu (4)
Michal Hudák ukázal staršieho brata! (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Vedeli ste o tom, že Michal Hudák (50) má staršieho brata? Mnohým táto informácia úplne unikla, páni sa spolu až tak často objavovať nezvyknú. Keďže sa aktuálne kvôli koronavírusu nič nové nenakrúca, diváci pozerajú rôzne reprízy a v jednej z nich sa objavil práve Alexander Hudák, brat jojkárskeho moderátora a zabávača. Aha, pozrite na tú podobu!

Dvojica sa spolu svojho času objavila v šou Moja mama varí lepšie ako tvoja, neskôr sa zišli aj v Inkognite či v šou Rozum v hrsti. Väčšina súrodencov má mnoho spoločných rysov, no títo dvaja vyzerajú, akoby si z oka vypadli, Teda až na skutočnosť, že Alexander je starší a zdobí ho viac šedín. Bratia majú k sebe veľmi blízko, a to aj napriek tomu, že Saša žije v Prešove, kým Michal sa udomácnil v Bratislave. 

Galéria: Michal Hudák

Spája ich toho ale omnoho viac, než len vzhľad. Hoci starší z Hudákovcov pracuje v bankovníctve, umenie ho celkom neobišlo. Obaja páni majú záľubu v dobrej muzike, jasným dôkazom je ich spoločná kapela Žobráci. Skupina raz svojím príchodom Michala dojala rovno pred kamerou, keď sa ako tajný hosť ocitla v spomínanom Inkognite.  

Michal aj Alexander sú ako cez kopirák. A to aj napriek tomu, že starší z Hudákovcov má zopár šedín naviac.
Zobraziť galériu (4)
Michal aj Alexander sú ako cez kopirák. A to aj napriek tomu, že starší z Hudákovcov má zopár šedín naviac.  (Zdroj: TV JOJ)

Takto vyzerá starší brat Michala Hudáka.
Zobraziť galériu (4)
Takto vyzerá starší brat Michala Hudáka.  (Zdroj: TV JOJ)

A čo všetko majú ešte bratia z východu Slovenska spoločné? „Aj záujmy a pohľad na život, svet a priority. Žiť s nadhľadom je oveľa pohodlnejšie aj pre samého seba, aj pre okolie. Funguje to dokonale, ak si človek dokáže zo seba urobiť srandu a rešpektujú to aj druhí, ak si z nich robíte srandu,“ povedal svojho času pre Jojku Alexander. 

 

Viac o téme: Michal Hudák
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu