Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Šialenstvo markizáckej hviezdičky: Rúško vonku nenosím, korona je vymyslená ko*otina!

Šialenstvo markizáckej hviezdičky! Zobraziť galériu (4)
Šialenstvo markizáckej hviezdičky! (Zdroj: Instagram N.K.)

BRATISLAVA - Nikolu Komorovú, dnes už Ďurišovú, si verejnosť pamätá najmä z markizáckej Farmy z roku 2012. Kontroverzná brunetka po skončení šou zostala v povedomí, nie však práve v pozitívnom zmysle slova. Na krku mala niekoľko poriadnych problémov, riešila ju dokonca aj polícia. No a teraz sa o rozruch postarala opäť...

Aktuálne je najväčším problémom celého sveta agresívny koronavírus, pre ktorý prišli o život už tisíce ľudí. Aktuálne medzi najúčinnejšiu prevencou patrí obmedzenie vychádzok a zákaz opustiť domácnosť bez rúška. Kým väčšina z nás sa snaží správať zodpovedne a neohroziť seba ani ostatných, Nikola má tieto opatrenia absolútne na háku. A to zďaleka nie je všetko.

Galéria: Nikola Komorová

Brunetka najnovšie uverejnila príspevok, kde ľudí presviedča o tom, že koronavírus je obačajný výmysel a nič podobné neexistuje. „Neposielajte mi žiadne primitívne články o vymyslenej korone. Vôbec tomu neverím, nezaujíma ma. Ľudia, je to ko*otina a myslite si, čo chcete, urobili z vás ešte väčšie ovce, za chvíľku nám zakážu dýchať," napísala Nikola, ktorá síce zrejme nevyštudovala infektológiu, no evidentne má diplom zo "školy života".

Podľa Komorovej je koronavírus obyčajným výmyslom, rúško nosiť odmieta.
Zobraziť galériu (4)
Podľa Komorovej je koronavírus obyčajným výmyslom, rúško nosiť odmieta.  (Zdroj: Instagram N.K.)

Nikola si myslí, že strachom z koronavírusu sa nás niekto snaží ovládať.
Zobraziť galériu (4)
Nikola si myslí, že strachom z koronavírusu sa nás niekto snaží ovládať.  (Zdroj: Instagram N.K.)

Bývalá farmárka za všetkým vidí pokus o akúsi diktatúru. „Vyvolali presne to, čo chceli, strach a to, aby ste ich poslúchali. Za chvíľu vám naordinujú povinné očkovania, tie pomaly začnú zabijáť ľudí a ten, kto na ne nepôjde, vás budú hnať ako ovce, Speje to do peknej r*ti," myslí si Komorová, podľa ktorej skrátka len všetci naleteli na hru a nič vážne sa nedeje. 

Rúška preto nosiť odmieta a nič na tom meniť neplánuje, nosí ho len do obchodu, keďže inak by ju dnu nepustili. „Sorry, ale rúško vonku nenosím a nie, nepočúvam správy, nečítam o tom a nezaujíma ma nijaká korona," napísala na záver Nikola. Nuž, názor na jej slová si urobte sami...

Viac o téme: FarmaKoronavírusNilkola Komorová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu