Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Obrat v živote sexice z Markízy: ROZVOD sa nekoná… S manželom sú opäť spolu!

Nikola Duriš Komorová vzťah s manželom Filipom zachránila. Zobraziť galériu (10)
Nikola Duriš Komorová vzťah s manželom Filipom zachránila. (Zdroj: Instagram N.K.)

BRATISLAVA - Nikola Komorová (29) sa do povedomia verejnosti dostala v roku 2012, keď zahviezdila v markizáckej reality šou Farma. Vtedy provokovala nahotou, no dnes je mamou dvoch detí a miesto modelingu sa venuje trénerstvu. Pred polrokom sme informovali, že s manželom Filipom už nie sú spolu. Dokonca sa skloňovalo slovo rozvod. To je však už minulosťou - vzťah sa im podarilo zachrániť!

VIDEO: Nikola Komorová sa v lete nechala prefarbiť na blond

Nikola Komorová zmena imidžu - blondína (Zdroj: Instagram niki_noe_alless)

V októbri Nikola na svojom Instagrame informovala, že so svojim manželom Filipom Ďurišom už netvorí pár. Rozchod prišiel po štyroch rokoch manželstva. „Stále sme manželia. A ešte pár mesiacov budeme. Ale už iba papierovo,“ upresnila svojim sledovateľom Komorová. Dokonca odhalila, že jej muž mal v tom čase už aj nový vzťah. 


Exfarmárka Komorová po štyroch rokoch opäť sama: ROZVOD s otcom jej dvoch detí!


„Pripomínam, aby sa jeho slečna nečertila, že jej frajera nazývam mužom, aj keď to je realita,“ vysvetlila Nikola, ktorá si naopak užívala slobodu. „Život mi dal, si myslím, veľmi veľa pekného, lásku, deti a slobodu momentálne,“ dodala tmavovláska, ktorá už onedlho mala byť bývalou pani Ďurišovou. No ak ide o lásku, človek častokrát dokáže zahodiť za hlavu aj zdanlivo neprekonateľné. 

A to sa zrejme stalo aj v prípade tejto dvojice. Rozvod totiž už rozhodne nie je aktuálnou témou. Práve naopak. Manželia si k sebe opäť našli cestu a zdajú sa byť šťastnejší ako kedykoľvek predtým. Aktuálne sa totiž okrem iného venujú aj spoločnému hobby. „Zdieľam len preto, že som pyšná, že čas ukázal, že všetko sa deje pre niečo,“ napísala k fotke vypracovaného chrbta svojho manžela. 

A zdôraznila, že je naňho pyšná. „Som rada, že moje hobby sa stretlo s jeho a že náš životný štýl začal zapadať,“ dodala. Pri inej fotke ho zas nazýva manželisom a v hashtagoch nechýba ani označenie husband and wife, čiže po slovensky manžel a manželka. 

Rozvod je zažehnaný. Nikola Komorová a jej manžel sú opäť spolu.
Zobraziť galériu (10)
Rozvod je zažehnaný. Nikola Komorová a jej manžel sú opäť spolu.  (Zdroj: Instagram N.Ď)

Viac o téme: Nikola Ďuriš Komorová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu