Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Mokráňová tehotenstvom šokovala rodinu: Takto si z nich vystrelila!

Lucia Mokráňová Zobraziť galériu (4)
Lucia Mokráňová (Zdroj: Ján Zemiar,)

BRATISLAVA - Odkedy sa Lucia Mokráňová (28) dala dokopy so svojím partnerom Martinom, život sa jej zmenil od samých základov. Sympatická blondínka je šťastná ako nikdy predtým, otehotnela, dokonca sa rozhodla odsťahovať z Bratislavy s tým, že jej novým domovom bude Žilina, odkiaľ pochádza aj šarmantný podnikateľ. Ako čas plynie, bývalá farmárka odhaľuje čoraz viac detailov zo svojho tehotenstva a nedávno prezradila aj to, ako sa túto správu dozvedela jej rodina a Martin!

Lucka bola nedávno hosťom markizáckeho Telerána, kde sa prevalila aj správa o tom, že balí kufre a opúšťa hlavné mesto. Okrem toho prezradila, že kvôli všetkým udalostiam, ktoré za posledné obdobie prežíva, sa ona sama úplne zmenila. „ Napríklad som začala piecť, varím, baví ma domácnosť, starať sa. Teším sa, ako sa mi mení život,” povedala pred markizáckymi kamerami, pričom z nej sršala neskutočná spokojnosť. 

Galéria: Lucia Mokráňová
​Moderátorom Kvetke Horváthovej a Romanovi Juraškovi okrem toho priznala aj to, ako radostnú správu oznámila svojej rodine a partnerovi Martinovi. Z maminy a babky si pritom plavovláska poriadne vystrelila. „Nikto to nečakal. Mame som to povedala tak, že som jej to dala v obálke, ona mala vtedy meniny. Veľmi sa tešila, že ideme niekam na výlet, myslela si, že dostane nejaký poukaz. Tešila sa, ja že: No, prečítaj si to. Tam bolo napísané, že budeš babička,” povedala s tým, že mamina bola zo správy absolútne šokovaná, no veľmi sa tešila. 

Lucia Mokráňová s partnerom Martinom sa už onedlho stanú šťastnými rodičmi.
Zobraziť galériu (4)
Lucia Mokráňová s partnerom Martinom sa už onedlho stanú šťastnými rodičmi.  (Zdroj: TV MARKÍZA)

„To isté som potom urobila mojej babičke,” dodala Lucka a prezradila, že stará mama sa rozplakala a aktuálne už nakupuje výbavičku. A ako to povedala Martinovi? Najprv chcela chvíľu počkať, keďže boli na pár dní od seba, no potom to nevydržala. „Počkala som asi tri hodiny, poslala som mu fotku tehotenského testu a potom som mu hneď volala,” prezradila a dodala, že ona sama o tom, že je tehotná, istý čas netušila a myslela si, že je chorá. Lekár ju však veľmi rýchlo vyviedol z omylu a dnes už očakávajú nového člena rodiny. 

Viac o téme: Lucia Mokráňová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu