Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Tehotná markizáčka Mokráňová srší radosťou: Pohlavie bábätka odhalené!

Lucia Mokráňová s priateľom sa čoskoro stanú rodičmi. Zobraziť galériu (4)
Lucia Mokráňová s priateľom sa čoskoro stanú rodičmi. (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - Krásna Lucia Mokráňová (28), ľuďom známa najmä vďaka markizáckej reality šou Farma, sa už čoskoro stane po prvý raz mamou. To, že je v sladkom očakávaní, oznámila v prvý februárový deň prostredníctvom spoločného záberu s priateľom, pričom sa jej už na ňom jasne črtalo tehotenské bruško. Teraz vyšla s pravdou von a prezradila pohlavie dieťatka.

Sympatickú blondínku poznajú najmä diváci televízie Markíza a fanúšikovia reality šou Farma. Lucia Mokráňová sa zúčastnila tohto projektu, čo jej pomohlo sa zviditeľniť. Nazbierali sa jej followeri, ktorých zásobuje najmä postami o cvičení a fitness. Teraz sa však k týmto záberom pridali aj tie s tehotenským bruškom.

Galéria: Lucia Mokráňová
Prvého februára totiž krásna exfarmárka oznámila, že čaká bábätko a čoskoro bude mamou. „Pod srdcom mi rastieš, už ťa začínam cítiť. Ten pocit šťastia sa nedá opísať... Budem mamina, budeme rodina. Čakala som na vás celý život,” napísala Lucka k záberu s partnerom Martinom, kde už jej krásne vidieť tehotenské bruško.

Nedávno tiež prezradila, ako oznámila svojej rodine a priateľovi radostnú novinku, že nosí pod srdcom svojho prvého potomka. Včera, pri príležitosti Medzinárodného dňa žien, sa pochválila ďalšou správou. Čoskoro obyvateľka Žiliny pridala fotografiu s Martinom, kde prezradila pohlavie bábätka. „MDŽ. MY 3. O niekoľko rokov tento deň budeme oslavovať spolu. Zatiaľ si naše vytúžené dievčatko,” rozplýva sa fitneska. Lucka sa tak už teraz teší na malú princeznú, ktorá bude určite krásna po mamine. 

Lucia Mokráňová prezradila, že bude mať dcérku.
Zobraziť galériu (4)
Lucia Mokráňová prezradila, že bude mať dcérku.  (Zdroj: Instagram L.M.)

Viac o téme: Lucia Mokráňová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu