Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Tehotná Mokráňová to nevydržala: Partner vybral meno pre dcérku... V živote som také nepočula!

Lucia a Martin vybrali meno pre dcérku! Zobraziť galériu (5)
Lucia a Martin vybrali meno pre dcérku! (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - Čas do pôrodu sa tehotnej Lucii Mokráňovej (28) pomaly, ale isto kráti. Svojmu partnerovi už onedlho privedie na svet prvé spoločné dieťatko, no a najnovšie opäť prezradila niekoľko zaujímavých detailov. Meno pre bábätko už majú jasné!

Sexi fitneske obrátil jej partner Martin život doslova naruby. Po rozchode s dlhoročným predchádzajúcim partnerom sa láska objavila ako blesk z jasného neba, netrvalo dlho a pomerne čerstvý pár sa rozhodol pre vážny krok. Lucka sa po prevalení tehotenstva netajila tým, že bábätko bolo plánované. 

Galéria: Lucia Mokráňová
S touto skutočnosťou logicky prišlo aj na spoločné bývanie. Blondínka sa rozhodla odsťahovať z hlavného mesta, Bratislavu vymenila za Žilinu. Práve tam býva jej polovička, v rodinnom dome už zariaďujú všetko potrebné pre príchod svojej vytúženej dcérky. No a aktuálne prezradila aj ďalšiu milú správu

Tehotná Mokráňová to nevydržala:
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Jan Zemiar)

S Martinom už pre svoje dievčatko vybrali meno. Teda ani nie tak oni, finálnu verziu navrhol práve sympatický Žilinčan. „Vybral ho priateľ. Mal v tom od začiatku jasno. Meno si zatiaľ necháme pre seba, ale nie je slovenské a musím povedať, že som také meno ani nepočula. Priateľ ho počul v zahraničí a povedal si, že keď bude mať dievča, musí sa volať takto,” prezradila Lucka a dodala, že chlapčenské meno zasa vyberala ona – ak by sa im narodil synček, volal by sa Matteo. 

Viac o téme: Lucia Mokráňová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu