Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Podprsenka sem, podprsenka tam: Batthyány a Kollárova dcéra ukázali, čo majú pod šatami a... Táto speváčka ju nechala doma!

Podprsenka sem, podprsenka tam! Zobraziť galériu (24)
Podprsenka sem, podprsenka tam! (Zdroj: Topky.sk)

BRATISLAVA - Primaciálny palác sa v pondelok večer odel do umenia. Dizajnérka Dagmar Batthyány (53) vytvorila zaujímavé diela. Tentokrát nielen mandaly, ale na svoje výtvory použila aj zrkadlá a dokonca jej obrazy dostali aj látkový rozmer. To, čo vytvorila, bolo premietnuté do módy. Nejedna dáma v tento večer ukázala svoju podprsenku a jedna ju dokonca nechala doma!

Umenie a móda šli v pondelok ruka v ruke! Dizajnérka Dagmar Batthyány predstavila svoje najnovšie umelecké diela. Nielen mandaly, ktoré sú s ňou úzko späté, ale aj špeciálne zrkadlá na starých zreštaurovaných rámoch. Jej obrazy sa však premietli aj na látku a práve modely z nich predviedli známe tváre.

Dagmar Batthyány sa ukázala v odvážnom priesvitnom modeli.
Zobraziť galériu (24)
Dagmar Batthyány sa ukázala v odvážnom priesvitnom modeli.  (Zdroj: Jan Zemiar)

Ruku k tomu pridala návrhárka Rebecca Justh, ktorá vytvorila kolekciu špeciálnych šiat. "Po móle" sa prešla aj dcéra Borisa Kollára Saša, ktorá vďaka priesvitnému modelu ukázala, akú nosí podprsenku. A rozhodne nebola sama. Aj hlavná postava večera predviedla super postavu a odhalila čiernu podprsenku.

Alexandra Horňáková ukázala jemnú zelenkavú podprsenku.
Zobraziť galériu (24)
Alexandra Horňáková ukázala jemnú zelenkavú podprsenku.  (Zdroj: Jan Zemiar)

Na druhej strane, spomínaný kúsok spodnej bielizne však nechala jedna slečna doma. Mladá speváčka Teri Csikos, ktorá sa objavila v markizáckej šou The Voice a na svojej prvej skladbe spolupracovala s Janou Kirschner, prispela k večeru kultúrnou vložkou. Jej hlas sa niesol Justiho sálou, no mnohým padol zrak skôr do jej výstrihu. Tmavovláska prišla bez podprsenky a aj napriek tomu, že je mladá a krásna, toto nebola práve najšťastnejšia voľba.

Speváčka Teri Csikos nechala podprsenku doma, no nebola to úplne najšťastnejšia voľba. Jej dekolt priťahoval pozornosť.
Zobraziť galériu (24)
Speváčka Teri Csikos nechala podprsenku doma, no nebola to úplne najšťastnejšia voľba. Jej dekolt priťahoval pozornosť.  (Zdroj: Jan Zemiar)

Viac o téme: Alexandra HorňákováDagmar BatthyányTeri Csikos
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu