Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Nevýrazná Verešová, odvážna Škamlová a sexi ryšavka Haasová po rozvode!

Známe tváre sa opäť nahodili! Zobraziť galériu (21)
Známe tváre sa opäť nahodili! (Zdroj: Vlado Anjel)

BRATISLAVA - V jednom z bratislavských nákupných centier sa opäť stretli známe tváre, aby podporili dobrú vec. Pod záštitou podnikateľky a riaditeľky Fashion TV Gabriely Drobovej (45) boli v butiku vystavené šaty z kolekcie Velvet, pričom výťažok z predaja putuje na podporu tých, ktorí to potrebujú. Večer prišla podporiť Romana Škamlová (31) v skutočne odvážnom outfite, ale aj ryšavka Zuzana Haasová (38) v sexi mini.

Jedna z predajní v bratislavskom nákupnom centre pri Dunaji sa premenil na miesto pomoci. V butiku boli predstavené modely šiat od najznámejších českých a slovenských módnych návrhárov, ktorí vytvorili kolekciu Velvet. Tá bola predstavená už na Fashion Sparkling Charity Night. Šaty z exkluzívnej kolekcie dostali visačku na predaj a výťažok z neho pomôže tým, ktorí to potrebujú.

Výstavu spojenú s vychutnávaním si koktailu moderovala Erika Bugárová a slovo dostala aj Gabika Drobová, ktorá stojí za týmto eventom a rovnako už niekoľko rokov organizuje Fashion Sparkling Charity Night. Podporiť ju prišli mnohé známe tváre, pričom nechýbala bývalá misska Eva Verešová. Hoci mala oblečenú romantickú kvetinovú sukňu, v čiernej farbe bola oproti ostatným prítomným dosť nevýrazná. I keď možno presne to bol jej zámer.

Sukňu Evy Verešovej síce zdobili kvetiny, no bývalá misska pôsobila v čiernej farbe nevýrazne.
Zobraziť galériu (21)
Sukňu Evy Verešovej síce zdobili kvetiny, no bývalá misska pôsobila v čiernej farbe nevýrazne.  (Zdroj: Vlado Anjel)

Objavila sa aj krásna Romana Škamlová, ktorá si so svojou postavou môže dovoliť skutočne odvážne i obtiahnuté modely. A urobila tak i teraz. Stavila na čierny overal s veľmi hlbokým výstrihom, čím určite potešila nejedno mužské oko.

Romana Škamlová stavila na odvážny overal.
Zobraziť galériu (21)
Romana Škamlová stavila na odvážny overal.  (Zdroj: Vlado Anjel)

Šaty si prišla pozrieť aj nedávno rozvedená Zuzana Haasová, ktorá so zmenou statusu zmenila aj farbu vlasov. Ohnivé vlasy jej pristanú a v mini šatách, ktoré zvolila, pôsobila veľmi sexi. Napriek tomu, že mala na sebe čierny outfit, Zuzka priam žiarila a s červenými vlasmi bola neprehliadnuteľná.

Zuzka Haasová zmenila farbu vlasov, nahodila čierne mini a počas večera žiarila.
Zobraziť galériu (21)
Zuzka Haasová zmenila farbu vlasov, nahodila čierne mini a počas večera žiarila.  (Zdroj: Vlado Anjel)

Viac o téme: Zuzana HaasováEva VerešováRomana Škamlová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu