Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Z jedného pohrebu na druhý: Dara Rolins pochovala expartnera (†45)... Podľahol rakovine!

Dara Rolins sa v pondelok poslednýkrát rozlúčila s bývalým partnerom Petrom Vlasákom. Zobraziť galériu (5)
Dara Rolins sa v pondelok poslednýkrát rozlúčila s bývalým partnerom Petrom Vlasákom. (Zdroj: Profimedia)

PRAHA - Dara Rolins (46) aktuálne prežíva veľmi smutné obdobie. V jediný týždeň totiž prišla hneď o dve blízke osoby. Cez víkend pochovala svojho hudobného otca, českú spevácku legendu Karla Gotta (†80). A včera sa musela obliecť do čierneho opäť - jej expartner Petr Vlasák (†45) totiž zomrel len o deň neskôr ako Maestro. V pondelok mal pohreb.

Len 45-ročný muž bojoval so zákernou rakovinou od roku 2006. A hoci sa mu ju prvýkrát podarilo poraziť, choroba sa o desať rokov vrátila v plnej sile. A, bohužiaľ, tentokrát sa mu stala osudnou. Expartner Dary Rolins zomrel 2. októbra, v deň svojich 45. narodenín. 

S neduhom však do posledných chvíľ zo všetkých síl bojoval. „Dnes bohužiaľ namiesto odletu s rodinou na dovolenku na Rhodos začínam 4. cyklus chemoterapie. Ach jo! Doma,“ napísal v lete na svoj facebookový profil Petr, ktorý dúfal, že vďaka liečbe so svojou rodinou pobudne dlhšie. 

Dara Rolins prežíva v týchto dňoch veľmi smutné obdobie. Po Karlovi Gottovi sa musela navždy rozlúčiť aj so svojím expartnerom Petrom Vlasákom.
Zobraziť galériu (5)
Dara Rolins prežíva v týchto dňoch veľmi smutné obdobie. Po Karlovi Gottovi sa musela navždy rozlúčiť aj so svojím expartnerom Petrom Vlasákom.  (Zdroj: Profimedia)

V pondelok mal Vlasák pohreb. V střešovickom krematóriu sa so 45-ročným mužom rozlúčila manželka Gabriela s dcérou Simonkou, rodičia, ale aj jeho expartnerka, slovenská speváčka Dara Rolins. Pre tú to bol už druhý pohreb v priebehu troch dní. V sobotu sa totiž navždy rozlúčila so svojím hudobným otcom Karlom Gottom. 

Dare Rolins robil na pohrebe spoločnosť neznámy muž.
Zobraziť galériu (5)
Dare Rolins robil na pohrebe spoločnosť neznámy muž.  (Zdroj: Profimedia)

Viac o téme: Dara RolinsPetr Vlasák
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu