Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Mrazivé správy o EX Dary Rolins: Rakovina a... Hrozí mu ochrnutie!

Petr Vlasák v minulosti tvoril pár aj so slovenskou speváčkou Darou Rolins. Zobraziť galériu (4)
Petr Vlasák v minulosti tvoril pár aj so slovenskou speváčkou Darou Rolins. (Zdroj: facebook/instagram)

PRAHA - Už po tretíkrát sa Petr Vlasák (46) pasuje so zákernou rakovinou. Expartner Dary Rolins (46) s chorobou statočne bojuje, no najnovšie správy o jeho zdravotnom stave nie sú veľmi pozitívne. Mal totiž podstúpiť zákrok, ktorý by túto pliagu mohol zničiť... No vyšetrenia zistili ďalší problém, hrozí mu ochrnutie!

Hoci sa s ním osud nemazná, český podnikateľ, známy ako trenírkový kráľ, sa snaží myslieť pozitívne a so svojimi priaznivcami a známymi je v neustálom kontakte prostredníctvom sociálnej siete Facebook. V utorok im oznámil, že ho čaká vážny zákrok, ktorý by mu, snáď, mohol konečne v boji sio zákernou chorobou pomôcť.

„Ráno idem na ožarovanie gama nožom! Dúfam, že to konečne zaberie a tú zákernú sviňu rakovinu zničí a zabije!“ napísal Vlasák. Už niekoľkokrát to pritom vyzeralo, že chorobu porazil, lenže tá sa vždy vrátila - naposledy ako nádor v hlave, na ktorý nezabralo ani sedem chemoterapií. Preto Petr veril, že práve ožarovanie gama nožom by mu mohlo pomôcť. 

Celá jeho nádej však razom zhasla. Teda aspoň nateraz. Vyšetrenia totiž zistili nečakané komplikácie. „Tak zmena! Už som šiel na zákrok a po rannej rezonancii sa ukázalo: veľké riziko ochrnutia,“ informoval Vlasák v stredu popoludní. „A akcia sa zatiaľ odkladá,“ dodal. Držíme palce a v boji s chorobou prajeme veľa síl!

Viac o téme: Petr Vlasák
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu