Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Čierny deň pre Daru Rolins: Jej expartner (†45) podľahol rakovine!

Dara Rolins prišla o blízkeho priateľa Petra Vlasáka. Zobraziť galériu (8)
Dara Rolins prišla o blízkeho priateľa Petra Vlasáka.

PRAHA – Pre Daru Rolins (46) je dnešok čiernym dňom. Po dlhom a ťažkom boji so zákernou rakovinou navždy odišiel jej expartner a blízky kamarát Petr Vlasák (†45). Trenírkový kráľ, ako ho verejnosť poznala, ešte pred minuloročnými Vianocami nastúpil po tretí raz na chemoterapiu a veril, že tá chorobu zahubí. Bohužiaľ, nestalo sa tak.

Bojoval statočne, bojoval dravo a chcel tu byť pre svoju manželku Gabinu a dcérku Simonku. Veľkou oporou mu bola aj expriateľka Dara Rolins, s ktorou tvoril pár vyše dvoch rokov a aj po rozchode mali veľmi pekný kamarátsky vzťah. Tá teraz prišla o ďalšieho blízkeho človeka vinou rakoviny.

Petr Vlasák bojoval s nádorom v hlave statočne. Tvrdý boj napokon prehral na svoje narodeniny.
Zobraziť galériu (8)
Petr Vlasák bojoval s nádorom v hlave statočne. Tvrdý boj napokon prehral na svoje narodeniny.  (Zdroj: Facebook P.V.)

Petr bojoval s rakovinou od roku 2006. Zákernej chorobe napokon podľahol dnes, 2. októbra 2019, priamo v deň svojich 45. narodenín. Nádor v hlave bol pre neho prisilný súper. „Výsledky mag. rezonancie nie sú dobré! Tá sviňa rakovina nechce dať pokoj! Vojna pokračuje! 7. cyklus chemoterapie začal! BOJ!!! BOJ!!! BOJ!!“ napísal ešte minulý rok podnikateľ a veril tomu, že rakovinu porazí.

Začiatkom júla nastúpil Vlasák dokonca už na štvrtú vlnu chemoterapie. Kvôli liečbe tak musel odsunúť nabok dovolenku s rodinou. „Dnes bohužiaľ namiesto odletu s rodinou na dovolenku na Rhodos začínam 4. cyklus chcemoterapie. Ach jo! Doma,” napísal na svoj facebookový profil Petr, ktorý dúfal, že vďaka liečbe so svojou rodinou pobudne dlhšie. Bohužiaľ sa tak nestalo a túto smutnú správu potvrdila pre web extra.cz aj Eva Decastello.

S manželkou a dcérkou mal Petr Vlasák odletieť v júli na dovolenku. Musel však nastúpiť na ďalší cyklus chemoterapie.
Zobraziť galériu (8)
S manželkou a dcérkou mal Petr Vlasák odletieť v júli na dovolenku. Musel však nastúpiť na ďalší cyklus chemoterapie.  (Zdroj: Facebook P.V.)

Predtým však zdrvujúcu správu oznámil na svojom facebookovom profile český spevák Jakub Ali. Ten sa rozlúčil s trenírkovým kráľom slovami smútku. „Nech už ti je len dobre, kamarát. Budeš vždy chýbať,” znel odkaz speváka. 

Jakub Ali dal takto na známosť, že Petr Vlasák odišiel na večnosť.
Zobraziť galériu (8)
Jakub Ali dal takto na známosť, že Petr Vlasák odišiel na večnosť.  (Zdroj: Facebook)

Smrť Petra Vlasáka však nie je ranou len pre Daru Rolins, ktorej rakovina zobrala už kamarátku, ale aj pre speváčku Terezu Kerndlovú. Práve vďaka Peťovi sa totiž spoznala so svojím manželom. „Ahoj Petr, dnes je to viac než tragický deň, ale pre mňa a pre môjho muža Rendu si symbolom našich začiatkov. Vďaka, že si vtedy stál na bare v Café Café a s mojím terajším mužom ste sa bavili. Možno nebyť teba, tak sa nepoznáme. Je neuveriteľné, že si musel odísť v rovnaký deň ako božský Karel, ale ver, že pre nás dvoch si bol božský i ty a navždy v našich srdciach tak zostaneš,“ napísala dojemný odkaz Petrovi Tereza.

Petr Vlasák tu nechal svoju dcérku Simonku a manželku Gabinu.
Zobraziť galériu (8)
Petr Vlasák tu nechal svoju dcérku Simonku a manželku Gabinu.

Viac o téme: Dara RolinsPetr Vlasák
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu