Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Problémy českej herečky: Najlepší priateľ ju pripravil o tisíce!

Mahulena Bočanová Zobraziť galériu (6)
Mahulena Bočanová (Zdroj: Instagram M.B.)

PRAHA - Úprimné priateľstvo je hodnota silnejšia ako všetky peniaze sveta. Bez váhania by to potvrdila aj česká herečka Mahulena Bočanová. Tú jej verný priateľ, anglický bulteriér Umberto, pripravil o 20-tisíc korún!

To, že psi často žerú hlavne domáce úlohy, je už notoricky známe. Nemusí však vždy nutne ísť o výhovorku zábudlivých školákov. Mahulena Bočanová sa o tom presvedčila na vlastnej koži. K obľúbeným maškrtám jej psa Umberta totiž patria aj bankovky. Na posedenie zlupne tisíce!

Pes Mahuleny Bočanovej má sladký život. Pochutnáva si na bankovkách.
Zobraziť galériu (6)
Pes Mahuleny Bočanovej má sladký život. Pochutnáva si na bankovkách.  (Zdroj: Instagram M.B.)

Na úsmevnú príhodu si herečka zaspomínala pre portál Blesk. Do hotovosti, ktorú mala doma pripravenú a chystala sa ju odniesť do banky, sa s chuťou pustil jej domáci miláčik. Mahulena je síce úspešná herečka, no suma 20-tisíc nie je ani pre ňu zanedbateľná. Vinníka teda rýchlo zaviezla k veterinárovi s nádejou, že sa jej z mastnej sumičky podarí aspoň niečo zachrániť.

Umberto
Zobraziť galériu (6)
Umberto  (Zdroj: Instagram M.B.)

Mahulena Bočanová na svojho psa nedá dopustiť.
Zobraziť galériu (6)
Mahulena Bočanová na svojho psa nedá dopustiť.  (Zdroj: Instagram M.B.)

Žiaľ, chlpáč jej už "vydať" nestihol. „No, neklaplo to, pretože dobre trávi. Ale za pokus to stálo,“ spomína si Mahulena. I keď jej v danej chvíli do smiechu príliš nebolo, Umberto na ňu spravil psie oči a láskavá panička mu finančnú spreneveru razom odpustila. Na svojho miláčika totiž nedá dopustiť. „Viete, on je náš strážca. Už dvakrát k nám niekto preliezol plot a on ho za pár sekúnd zrovnal! Nebojím sa s ním spať aj pri otvorených verandách, nikdy nesklame, je to kamoš. Život bez psa by bol neúplný," rozplýva sa nad svojim domácim miláčikom herečka s odstupom času.

Viac o téme: Mahulena Bočanová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu