Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Česká herečka hasila TRAPAS o 5 minút 12: Verejné vystúpenie a... Tak toto tu ešte nebolo!

Mahulena Bočanová si takmer vyrobila poriadny trapas. Zobraziť galériu (7)
Mahulena Bočanová si takmer vyrobila poriadny trapas. (Zdroj: Instagram M.B.)

TÁBOR - Česká herečka Mahulena Bočanová (52) sa tento víkend ujala moderovania plesu, ktorý sa konal pri príležitosti 600. výročia založenia mesta Tábor. Na miesto konania sa však ponáhľala tak rýchlo, že zabudla všetko, čo si na cestu pripravila. Hroziaci trapas tak hasila doslova o 5 minút 12!

Azda najväčším strašiakom všetkých, ktorí sa chystajú na dôležitú udalosť ďaleko od domova, je zabudnúť si vhodný outfit, ktorý si na túto príležitosť prichystali. Aktuálne by o nepríjemnosti tejto situácie dokázala dôverne rozprávať česká herečka Mahulena Bočanová. 

Galéria: Mahulena Bočanová

Cez víkend sa totiž známa tmavovláska ujala moderovania plesu, ktorý sa konal pri príležitosti 600. výročia založenia mesta Tábor. Na miesto konania sa ponáhľala tak rýchlo, že zabudla všetko, čo si starostlivo na cestu pripravila... Zistila to až na ceste do mesta. 

Jediné, čo so sebou mala, bola čierna tylová sukňa... Aby predišla mega trapasu, zvyšok teda musela zháňať, kde sa len dalo. Po ceste sa jej podarilo zohnať lodičky od kamarátky, ktorá zhodou okolností má rovnakú veľkosť topánok. Top k čiernej sukni zohnala priamo na hoteli od jednej z prítomných žien. 

Podobne to musela herečka riešiť aj s líčením - mejkap si totiž nechala doma v rovnakej taške, ako zvyšok vecí. Napriek krízovej situácii sa napokon moderátorke večera podarilo vyskladať pomerne slušivý outfit a trapas sa jej podarilo zažehnať doslova o 5 minút dvanásť. 

Viac o téme: Mahulena Bočanová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu