Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Trápenie kvôli korone: Česká herečka pribrala 10 kíl!

Mahulena Bočanová Zobraziť galériu (6)
Mahulena Bočanová (Zdroj: Super Kokos)

PRAHA - Koronavírus priniesol do našich životov veľa zmien. A niektorí sa museli vyrovnať s tým, že v izolácii sa zaguľatili. To je aj prípad českej herečky Mahuleny Bočanovej.

Mahulena nebude na pandémiu spomínať práve v dobrom. Nielenže išlo o závažný vírus, ktorý ochromil život na celom svete, ale aj jej život obrátil dosť naruby. 

Počas izolácie sa herečka rozišla s priateľom. Zrejme aj práve nečakaná situácia ukázala, že Petr nebol tým pravým mužom, o ktorého sa môže oprieť. 


KORONA-ROZCHOD po 2 rokoch: Česká herečka to už nezvládala... veď bol ako decko!


Druhým nepríjemným dôsledkom bolo priberanie na váhe. „Ako sme boli s Marinou nonstop doma, tak sme veľa jedli, málo sa hýbali a kysli. Nabrala som 10 kilogramov, ktoré sa zle zhadzujú, keď sa od Mariny nemôžem hnúť a ona so mnou neprejde alebo neubehne niekoľko kilometrov,” povedala Blesku herečka, ktorá sa stará o autistickú dcéru.

Trápenie kvôli korone: Česká
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Instagram MB)

Ako dodala, prekážkou je aj jej vek – po 50-ke ide všetko horšie. Preto sa rozhodla podstúpiť zákrok na klinike krásy, kde si nechala odsať tuk z bokov aj chrbta. „Nechápem, že sa tomu hovorí madla lásky, keď je to tak odporné,” vyjadrila sa brunetka, ktorá sa v uplynulom období na fotografiách väčšinou skrývala za iných ľudí. V jednom z videí však bolo vidieť, že naozaj trošku pribrala. 

Trápenie kvôli korone: Česká
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Instagram MB)

Viac o téme: Mahulena Bočanová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu