Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Slovenská kráska je opäť slobodná: ROZCHOD po štyroch rokoch!

Slovenská kráska je opäť voľná! Zobraziť galériu (7)
Slovenská kráska je opäť voľná! (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Všetci ju už pomaly, ale isto videli vo svadobnom, no krásna Michaela Kocianová (30) je momentálne sama! Hoci s anglickým finančníkom Arranom Yentobom pôsobili ako krásny a zamilovaný pár, dnes ho už netvoria. Po vyše štyroch rokoch randenia išli od seba.

Topmodelka Michaela Kocianová je síce rodáčkou z Trenčína, no vo svete je vyhľadávaná pre svoju krásu a nohy, ktoré by jej nejedna žena mohla závidieť. Nielen spomínanou krásou pred pár rokmi očarila anglického finančníka, s ktorým sa stretla v Amerike. „Zoznámili sme sa v New Yorku,” prezradila pre topky.sk ešte v čase, keď bol ich vzťah relatívne čerstvý.

Michaela Kocianová sa s Arranom Yentobom zoznámila v New Yorku.
Zobraziť galériu (7)
Michaela Kocianová sa s Arranom Yentobom zoznámila v New Yorku.  (Zdroj: Instagram M.K.)

Napriek tomu, že dvojica bola spolu vyše štyri roky, momentálne sú od seba, a to už dlhší čas.  I keď ju mnohí ľudia už takmer videli vo svadobnom, budú si na to musieť ešte počkať. Sama Michaela nám odlúčenie potvrdila. „Áno, tri mesiace späť sme sa dohodli, že si dáme pauzu a uvidíme, ako sa to ďalej vyvinie. S Arranom naďalej spolu normálne komunikujeme,” povedala pre Topky Kocianová. Podľa jej slov to tak možno ešte nie je definitívny koniec ich lásky. Až čas však ukáže, či si k sebe ešte nájdu ako pár cestu. 

Momentálne sú Michaela Kocianová a Arran Yentob od seba už tri mesiace. Čas ukáže, či si k sebe ešte nájdu cestu.
Zobraziť galériu (7)
Momentálne sú Michaela Kocianová a Arran Yentob od seba už tri mesiace. Čas ukáže, či si k sebe ešte nájdu cestu.  (Zdroj: Instagram M.K.)

Viac o téme: Michaela Kocianová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu