Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

ROZCHOD v slovenskom šoubiznise: Sexi moderátorka a športovec ohlásili koniec!

Ďalšia dvojica ohlásila rozchod. Zobraziť galériu (5)
Ďalšia dvojica ohlásila rozchod.

BRATISLAVA - Približne dva roky tvorili krásny pár Mária Zelinová (30) a Richard Körner (28). Dnes je však už všetko inak a moderátorka a basketbalista bratislavského Interu sa pobrali každý svojou cestou.

Patrili k najkrajším párom v slovenskom šoubiznise a z ich spoločných fotografií na sociálnych sieťach sršala láska, ktorej fandilo mnoho ich priateľov či obdivovateľov. Dvojročný vzťah však nebol v poslednom čase harmonický a dvojica sa snažila partnerskú krízu vyriešiť. To sa však nakoniec nepodarilo a nasledoval rozchod. Pre najky.sk to potvrdila samotná moderátorka. „Áno, rozišli sme sa,“ prezradila stroho.

Mária Zelinová a Richard Körner tvorili krásny pár.
Zobraziť galériu (5)
Mária Zelinová a Richard Körner tvorili krásny pár.  (Zdroj: Instagram M.Z.)

I keď pár už dlhšie nevídať na spoločných záberoch, blondínka sa za vzťah nehanbí a fotografie s fešákom naďalej svietia na jej Instagrame. Naopak, na profile športovca po tohoročných spomienkach nie je ani chýru. Možno teda predpokladať, že ukončenie vzťahu prišlo práve z jeho strany.

Hanbí sa? Posledný spoločný záber Richarda Körnera s kráskou Máriou Zelinovou je ešte z minulého roka.
Zobraziť galériu (5)
Hanbí sa? Posledný spoločný záber Richarda Körnera s kráskou Máriou Zelinovou je ešte z minulého roka.  (Zdroj: Instagram R.K.)

Kráska však napriek nepríjemnému obdobiu vyzerá naozaj skvele. Vrhla sa do intenzívneho tréningu v posilňovni a na jej tvári nechýba spokojný úsmev. Veď napokon, čo nás nezabije, to nás posilní.

Viac o téme: Mária ZelinováRichard Körner
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu