Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Osudné chvíle slovenskej playmate: Strhlo ju na skaly, padala 15 metrov!

Bývalá playmate Eva Cifrová Zobraziť galériu (6)
Bývalá playmate Eva Cifrová (Zdroj: Instagram E.C.)

DONOVALY - Doslova hororové chvíle si prežila Eva Cifrová (36). Jednej z najznámejších slovenských playmate sa takmer stal osudným paraglajding. Prsnatá blondínka opísala nepríjemný zážitok i myšlienky, ktoré jej počas vypätých chvíľ bežali hlavou.

Evu Cifrovú pravdepodobne evidujú viac muži ako ženy. Pred pár rokmi totiž dráždila zmyselnými fotografiami práve v pánskych časopisoch. Dnes už podobnému pózovaniu neholduje a miesto toho sa venuje svojmu partnerovi Lukášovi, či svojej vlastnej značke obuvi. Okrem toho však krehká kráska stíha aj voľnočasové aktivity. A práve jedna z nich sa jej poriadne vymkla spod kontroly.

Osudné chvíle slovenskej playmate:
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Andrea Jacenková)

Eva spolu so svojou mamou prepadla adrenalínovej záľube. Ako blondínka priznala, paraglajding a lietanie si zamilovala. Pred pár dňami sa však prihodilo niečo, čo si každý nadšenec tohto športu radšej príliš nepripúšťa. Let s inštruktorom sa im vymkol spod kontroly. „Ani sme nestihli vzlietnuť, zrazu nás strhlo na skaly," opísala Eva detaily incidentu a prezradila, čo jej v nepríjemných momentoch bežalo hlavou. „Keď sme padali po tých strmých skalách dole, moje jediné myšlienky boli, nech to prežijeme, nech sa už zachytíme a prestaneme sa kotúľať, nech sa nedolámem a prosím, nech to nevidí moja mamina."

Osudné chvíle slovenskej playmate:
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Facebook E.C.)

Dvojica však mala obrovské šťastie. „Asi po 15 metroch sa nám podarilo zostať stáť a ja som sa bála, aby sme pri akomkoľvek pohybe nezačali padať ešte nižšie. Našťastie nám pribehli na pomoc ľudia, ktorým za to veľmi ĎAKUJEM." Kráska z desivo vyzerajúceho pádu napokon vyviazla len s odreninami a modrinam, no vďaka nepríjemnému zážitku si uvedomila, ako málo stačí k tomu, aby sa život zmenil zo dňa na deň.

Osudné chvíle slovenskej playmate:
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Instagram E.C.)

„S maminou, ktorá so mnou chodila lietať, sme sa zhodli, že to boli naše posledné lety,” uzavrela Eva, ktorá tak riskantný šport zavesila na klinec.

Viac o téme: Eva Cifrová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu