Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Playmate Cifrová stojí pred otázkou života a smrti: Najťažšie rozhodnutie... Z tohto sa hrnú slzy do očí!

Eva Cifrová je známa milovníčka zvierat. Zobraziť galériu (5)
Eva Cifrová je známa milovníčka zvierat. (Zdroj: Instagram E.C.)

BRATISLAVA - Eva Cifrová (37) sa do povedomia verejnosti dostala ako playmate z titulky pánskeho magazínu. Mnohí však o nej vedia, že nejde len o sexi obal, ale blondínka má aj veľké srdce. Miluje zvieratá a nejednému najdúchovi dala domov. Aktuálne sa však musí popasovať s tým najťažším rozhodnutím, s akým sa stretáva každý majiteľ starého psíka - či predlžovať jeho trápenie, alebo sa s ním navždy rozlúčiť. Plavovláska zverejnila posledné fotky so štvornohým starčekom a... Z tohto sa hrnú slzy do očí!

„Nočná mora a najťažšie rozhodnutie, ktoré musí urobiť majiteľ akéhokoľvek zvieratka, ktoré ľúbi,“ začala svoj srdcervúci príspevok Eva. Aktuálne totiž stojí pred otázkou života a smrti. Pred niekoľkými rokmi si totiž adoptovala psíka, ktorá žil dlhých 6 rokov na ulici. A hoci mu veterinár dával len pár týždňov života, žije s ňou už celé 3 roky. 

„Bol dostrieľaný, dolámaný, s rakovinou, vykopnutými zúbkami a odrezaným jazykom. Hluchý, skoro slepý, staručký, odhadom 15 rokov, začal trpieť stareckou demenciou a začali mu odchádzať kĺbiky,“ opísala chlpáčove problémy Cifrová. Tá sa za spoločné roky snažila drobcovi vynahradiť všetky tie bolestivé rany, čo od života a ľudí dostal. 

Bežné fungovanie však začína byť pre štvornohého starčeka utrpením a nevládze robiť už ani základné veci, ako je jedenie, pitie, či chodenie. „A toto je ten moment, keď vidieť už iba ťažké trápenie pri akejkoľvek činnosti a už nechcete, aby sa ďalej trápil. Že toto je už tá hranica, kedy sa vaše rozhodnutie stáva tým najťažším, čo v živote toho malého tvora urobíte,“ dodala Eva.

Napísala preto svojej kamarátke, ktorá je fotografkou, a poprosila ju, aby jej nafotila posledné fotky s Astorkom. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nocna mora a najtazsie rozhodnutie, ktore musi urobit majitel akehokolvek zvieratka, ktore lubi Astorka som adoptovala pred tromi rokmi ako havinka, ktory zil neskutocnych 6 rokov na ulici! Bol dostrielany, dolamany, s rakovinou, vykopnutymi zubkami a odrezanym jazykom. Hluchy, skoro slepy, starucky odhadom 15 rokov, kedy zacal trpiet stareckou demenciou a zacali mu odchadzat klbiky. Odhadom veterinara mu zostavalo par tyzdnov. Astorceka mam uz nadherne 3 roky a snazila som sa mu vynahradit vsetky tie bolestive rany co od zivota a ludi dostal. Ale napriek tomu sa jeho zivot stava kazdodennym utrpenim, kedy uz nevladze zakladne veci ako papat, pit vodicku, chodit... A toto je ten moment, kedy vidiet uz iba tazke trapenie, pri akejkolvek cinnosti a uz nechcete aby sa dalej trapil. Ze toto je uz ta hranica, kedy sa vase rozhodnutie stava tym najtazsim co v zivote toho maleho tvora urobite. Napisala som mojej kamartke @andrea_jacenkova ze sa citim ako vrah. A ona mi povedala: Laska nie su len pusinky, laska znamena aj tazke rozhodnutia. Andrejka je fotografka tak som ju poprosila o posledne fotky s Astorcekom Moj malicky anjelik.

Príspevok, ktorý zdieľa Eva Cifrová (@eva_cifrova_official),

Viac o téme: Eva Cifrová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu