Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Stratené prsane po rokoch opäť v spoločnosti: Jedna má už dieťa... Aha, ako dnes vyzerajú!

Bývalé playmate Eva Cifrová a Jana Mináriková Zobraziť galériu (38)
Bývalé playmate Eva Cifrová a Jana Mináriková (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - V strede týždňa sa v Galérii Umelka po roku konala opäť párty známej kozmetickej značky. Tú zorganizovali pri príležitosti predstavenia nových parfémov pre ženy a mužov. Pozvanie do spoločnosti prijalo veľké množstvo známych tvárí - medzi nimi aj známe slovenské playmate, ktoré sa v poslednom období v šoubiznise príliš nepohybovali. Pozrite, ako dnes vyzerajú!

Jana Mináriková (37) a Eva Cifrová (36) sa do povedomia verejnosti dostali pred rokmi ako sexice so silikónom vylepšenými vnadami. Prvá zo spomínaných sa dokonca istý čas hrdila titulom ženy s najväčšími prsiami na Slovensku. 

No zatiaľ čo v minulosti sa dievčatá objavovali azda na každej spoločenskej akcii, pred časom sa utiahli do úzadia a aktuálne sa už v slovenskom šoubiznise príliš neukazujú. V stredu však urobili výnimku a prijali pozvanie od jednej známej kozmetickej značky. 

Tá totiž v bratislavskej Galérii Umelka organizovala párty pri príležitosti predstavenia nových parfémov pre mužov a ženy. No a ako známe blondínky dnes vyzerajú? V podstate sa za tie roky ich výzor príliš nezmenil... No prvej zo spomínaných sa radikálne zmenil život. 

Pred rokom sa totiž stala mamou dcérky Lie Sun Noland, ktorú má s americkým manželom Thomasom. 

Jana Mináriková je už rok mamou dcérky Lie Sun Noland.
Zobraziť galériu (38)
Jana Mináriková je už rok mamou dcérky Lie Sun Noland.  (Zdroj: Jan Zemiar)

Eva Cifrová sa rokmi vôbec nemení.
Zobraziť galériu (38)
Eva Cifrová sa rokmi vôbec nemení.  (Zdroj: Jan Zemiar)

Pozvanie do spoločnosti prijalo obrovské množstvo známych žien aj mužov. Okrem už spomínaných prišli napríklad aj moderátorky Soňa Skoncová, Dagmar Didiana Dianová, herečka Zuzana Vačková či Lucia Lužinská, speváčky Beáta Dubasová, Dáša Mamba Šarközyová. Prišla aj moderátorka Iveta Malachovská s dcérou Kristínou a zaťom Adamom. 

Viac FOTO nájdete v našej galérii»

Viac o téme: Eva CifrováJana Mináriková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu