Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Rozožratá a trasľavá ako huspenina: Slovenská SEXICA chce naspäť toto telo!

Eva Cifrová Zobraziť galériu (7)
Eva Cifrová (Zdroj: Instagram EC)

NITRA - Kedysi robila playmate a modelku a aj neskôr sa udržiavala vo forme. No dnes si o sebe Eva Cifrová myslí, že je najvyšší čas začať opäť cvičiť. Zverejnila aj staršiu fotografiu svojho tela, ku ktorému sa chce opäť priblížiť.

Hoci pri pohľade na Evu Cifrovú by každý bez zaváhania povedal, že je štíhla, ona aktuálne so svojou postavou evidentne spokojná nie je. Dokonca sa označila aj celkom nelichotivými slovami. 

„Po štyroch rokoch som znovu začala cvičiť s trénerom, pretože sa nedokážem donútiť a nájdem si minimálne tri dôvody, prečo nemôžem ísť do fitka. Keď mám dohodnutého trénera, tak ísť už musím. Rozožratá ako prasa a trasľavá ako huspenina som sa konečne rozhýbala,” prezradila Eva na sociálnych sieťach. 

Rozožratá a trasľavá ako
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: Facebook EC)

Je evidentné, že Eva nemá žiadnu nadváhu, len nemá postavu vyformovanú tak, ako by si želala: „Chcem vyzerať ako kedysi, keď som cvičila s mojím obľúbeným trénerom. Druhá fotka je z môjho najlepšieho obdobia, keď ma tréner vôbec nešanoval a stále mi opakoval: Eva, nežer sladké!” Pozrite, aká je Cifrovej vysnívaná postavička...

Rozožratá a trasľavá ako
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: Facebook EC)

Viac o téme: Eva Cifrová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu