Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Problémy vo vzťahu Ostrihoňovej a Sajfu: Veľké hádky... kvôli TOMUTO!

Veronika Cifrová Oostrihoňová prehovorila o problémoch vo vzťahu s Matejom Zobraziť galériu (6)
Veronika Cifrová Oostrihoňová prehovorila o problémoch vo vzťahu s Matejom (Zdroj: Instagram M.Č.)

BRATISLAVA - Veronika Cifrová Ostrihoňová (30) a Matej Cifra, alias Sajfa (40), patria k jedným z najsympatickejších a najstabilnejších párov v slovenskom šoubiznise. Už čoskoro sa tiež dočkajú svojho prvého potomka. Nie vždy však bol ich vzťah ružový.

Veronika a Sajfa tvoria pár už dlhý čas a pred tromi rokmi sa svoju lásku rozhodli spečatiť aj oficiálne. A o tom, že im to klape, niet pochýb. Vždy, keď sa manželia objavia na nejakej spoločenskej udalosti, pôsobia harmonicky a šťastne. No tak ako v každom vzťahu, ani oni sa nevyhnú nezhodám či hádkam. Väčšina z nich prehrmí, no sú aj také, ktoré sa akosi vedia vryť do pamäti. Na jednu takú si po rokoch zaspomínala aj Veronika.

Problémy vo vzťahu Ostrihoňovej
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Instagram M.Č.)

Za nezhody mohla práve spíkrova práca v rádiu. V tom čase totiž Sajfa vysielal obľúbenú rannú šou a do práce chodil už na piatu. Tomu musel prispôsobiť aj svoj režim a ponocovať sa mu veru nechcelo. „My sme kedysi kvôli tomuto mali veľké hádky, lebo už potom, keď ma nechcel baliť, tak už povedal, že on si ide ľahnúť, o deviatej!” posťažovala sa pre youtubový kanál Lužifčák Veronika, ktorá si tak po večeroch musela vystačiť sama.

Problémy vo vzťahu Ostrihoňovej
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Peter Brichta)

Dnes je už, našťastie, nezhodám koniec. Obľúbený spíker totiž v rannej šou viac nie je a vymenil ju za neskorší čas. „Dosť sa nám skvalitnil vzťah, keď začal vysielať popoludní,” pochvaľuje si dnes už jeho manželka Veronika.

Problémy vo vzťahu Ostrihoňovej
Zobraziť galériu (6)

Už začiatkom septembra by k zamilovanej dvojici malo pribudnúť aj ich prvé bábätko a Sajfa je pripravený aktívne sa zapájať do starostlivosti oň. Je teda pravdepodobné, že na celonočný spánok môže na dlhší čas zabudnúť.

Viac o téme: SajfaMatej CifraVeronika Cifrová Ostrihoňová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu