Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Známy jojkársky moderátor je opäť sám: Najprv stratil člena rodiny a teraz... ROZCHOD!

Martin Chynoranský Zobraziť galériu (5)
Martin Chynoranský (Zdroj: Facebook/Instagram M.CH.)

BRATISLAVA - Len donedávna ho poznala verejnosť najmä vďaka jeho hlasu, ktorým sa prihováral predovšetkým z éteru rádia Vlna v rannej šou. Začiatkom roka mu však dala príležitosť televízia JOJ a Martin Chynoranský (39) sa objavil v seriáli Záchranári aj v relácii Po škole, ktorú moderoval. Ešte donedávna mu robil spoločnosť verný člen rodiny, najdúch Kubko, ktorý však začiatkom marca umrel. To však nie je jediná strata sympatického jojkára.

Moderátor Martin Chynoranský sa poslucháčom prihovára najmä z éteru rádia Vlna. Len nedávno však diváci televízie spoznali aj jeho tvár, a to prostredníctvom JOJ-ky. Tá mu dala príležitosť vyskúšať si moderovanie pred kamerou a rovno aj úlohu herca v seriáli Záchranári.

Známy moderátor v netradičnej úlohe: Bežne ho takto nevidíte!
V súkromí robil Chynovi radosť niekoľko rokov jeho psík Kubko. Štvornohý kamoš bol najdúch. Moderátor sa s ním však musel len nedávno navždy rozlúčiť. „Je to asi mesiac a pol, čo mi zomrel môj Kubko a stále mi je smutno. Jasné, že človek sa s tým istým spôsobom vysporiada, pri veľa spomienkach si na neho spomeniem, ale každý deň príde moment, že vyjdú nejaké slzy a že mi chýba. A to si myslím, že ešte veľmi, veľmi dlho mi bude chýbať, lebo to bol môj parťák,“ prezradil nám Martin, ktorý sa o domáceho miláčika delil s ďalšími tromi ľuďmi.

Množstvo ľudí si nevie predstaviť, že v prípade, keď prídu o milovaného štvornohého člena rodiny, by si zadovážili ďalšieho. Chyno sa tomu nebráni, ale ani na to netlačí. „Sám som naozaj teraz vyťažený natoľko, že by som psíka asi úplne nestíhal a keď psa mám, tak sa mu chcem venovať. Som presvedčený, že nejaký pes si nájde mňa niekde. Že to bude zase nejaký najdúch, ktorý bude potrebovať pomoc,“ priblížil nám moderátor.

Martin Chynoranský prišiel začiatkom marca o milovaného psíka Kubka.
Zobraziť galériu (5)
Martin Chynoranský prišiel začiatkom marca o milovaného psíka Kubka.  (Zdroj: Facebook/Instagram M.CH.)

Strata psíka však nebolo jediné zlomové obdobie v jeho živote. Hoci tvoril približne tri roky pár so sympatickou, o 15 rokov mladšou partnerkou, ktorá tiež pracuje v rádiu, ich rozprávkovej láske je koniec. Sám Martin nám informáciu, že už nie sú s Martinou spolu, potvrdil, no viac to rozoberať nechcel. To, že šla dvojica od seba, dokazuje aj fakt, že na instagramovom profile jeho bývalej priateľky by ste len márne hľadali nejaký spoločný záber. Expartneri by mali byť od seba už dlhší čas.

Spoločné zábery Martina a Martiny sú už minulosťou.
Zobraziť galériu (5)
Spoločné zábery Martina a Martiny sú už minulosťou.  (Zdroj: Instagram M.CH.)

Viac o téme: Martin Chyno Chynoranský
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu