Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Známy moderátor sa čoskoro stane otcom: Prezradil pohlavie aj meno bábätka!

Čoskoro sa z dvojice stanú rodičia. Zobraziť galériu (7)
Čoskoro sa z dvojice stanú rodičia. (Zdroj: Instagram M.CH.)

TRNAVA - Známy moderátor Martin Chynoranský (41), ktorý sa svojím hlasom prihovára poslucháčom rádia Vlna a hral v jojkárskom seriáli Záchranári, má po zásnubách s krásnou Kristínou (33) obrovský dôvod na radosť. Už čoskoro sa z nich totiž stanú rodičia. Budúci otecko prezradil pohlavie aj meno bábätka.

Verejnosť ho pozná najmä po hlase, ktorým sa prihovára z éteru rádia Vlna každé ráno počas pracovných dní. Martina Chynoranského však čoraz viac ľudia spoznávajú aj podľa tváre. Svoju šancu dostal v televízii JOJ, kde si zahral v seriáli Záchranári či spolumoderoval Miláčikovo. Trnavčan s príjemným hlasom minulý rok v auguste prekvapil zásnubami s krásnou Kristínkou len po pár týždňoch randenia.

Tentoraz sa pochválil tou najradostnejšou správou. Z Martina sa totiž čoskoro stane otec a Kristína mu na svet privedie synčeka. Dvojica sa rozhodla dať synčekovi meno Maťko, po tatkovi. Chynoranského snúbenica je podľa fotiek, ktoré zverejnil, už zrejme v poslednom štádiu tehotenstva a ich rodinka sa tak rozrastie už čochvíľa. „Už čoskoro budeme traja. Kristína, Maťko a ja,” napísal k záberom so svojou tehotnou snúbenicou. Budúcim rodičom srdečne blahoželáme.

Z Martina Chynoranského bude už čoskoro otec.
Zobraziť galériu (7)
Z Martina Chynoranského bude už čoskoro otec.  (Zdroj: Facebook M.CH.)

Viac o téme: Martin Chynoranský
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu