Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Babišova sexi manželka to poriadne prepískla: PREBOHA, to v čom prišla?!

Monika Babišová Zobraziť galériu (6)
Monika Babišová (Zdroj: Instagram M.B.)

PRAHA - Už niekoľko rokov patrí manželka českého politika Andreja Babiša (64) so slovenským pôvodom k najlepšie oblečeným dámam Českej republiky. Tentoraz to však Monike Babišovej (45) absolútne nevyšlo a namiesto toho, aby zažiarila, stal sa pravý opak. Na premiére muzikálu sa ukázala v šatách, ktoré absolútne nelichotili jej postave a navyše ukázali viac, ako by sa patrilo.

Monika Babišová vie, čo sa nosí, čo je trendy a zároveň hodné jej postavenia. Ale ako sa hovorí, aj majster tesár sa občas utne. A to je aj prípad sexi blondínky, ktorá celkom neodhadla outfit na premiéru muzikálu Galileo, ktorá sa konala v pražskom Divadle Hybernia.

Hoci farebná kombinácia pôsobila zaujímavo, materiál, z ktorého boli šaty ušité, Monikinej postave príliš nelichotil. Zbytočne ju obopínali na tých nesprávnych miestach. A to nie je všetko. I keď zvolila bezšvovú podprsenku, aby nebola pod outfitom viditeľná, stal sa pravý opak. Nielenže ju mala neprirodzene zarezanú, ale spredu každý rozoznal farbu aj tvar. Nabudúce by to chcelo hrubšiu látku a nie takýto "závojček", ktorý sa len tvári, že všetko zakrýva.

Toto Monike Babišovej teda nevyšlo.
Zobraziť galériu (6)
Toto Monike Babišovej teda nevyšlo.  (Zdroj: Profimedia)

Viac o téme: Andrej BabišMonika Babišová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu